Gemiddeld stroomverbruik vrijstaande woning

 • Abonneren
 • Aandeel

Dal kWh. De gemiddelden kunnen dus behoorlijk uiteen lopen.

De rest aan wassen, toilet en koken. Bijvoorbeeld door de wind, zon of water. Het gemiddeld stroomverbruik is voornamelijk afhankelijk van de grootte van het huishouden.

Het stroomverbruik verschilt per type woning. Ook het aantal bewoners, de persoonlijke comfortbehoefte en de weersomstandigheden zijn van invloed.

Leverancier verlengactie Oxxio Pure Energie Verlenging energiecontract. Met handige tips op maat om uw energiescore te verbeteren. Bencom Group Wie zijn wij. Het gemiddelde energieverbruik per jaar in Nederland is ongeveer 3. Deze website maakt gebruik van cookies.

 • Nu gelukkig wel.
 • Meest gelezen Hoe hoog is mijn energieverbruik? Vergelijken van energie: alle fabels op een rij Energietarieven: vastzetten of niet?

Gemiddeld energieverbruik per woning en huishouden

Volgens Nibud verbruikt een gemiddeld huishouden In ongeveer m³ per jaar. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Zo is bijvoorbeeld het gemiddeld gasverbruik in een appartement m³. Is Consumind een energieleverancier? Voor is dit ,17 euro. Pakt uw gasverbruik veel hoger uit?

Voor een gemiddeld huishouden is dit ongeveer 65 euro per jaar.

Ook energiedeskundigen verschillen van mening. De bestemmingen van aardgas in huishoudens zijn vrij beperkt. Daarnaast bepalen de gastarieven van uw energieleverancier n de gasaansluiting de hoogte van uw gemiddeld stroomverbruik vrijstaande woning. Een andere oorzaak kan de gasaansluiting zijn. Dat kan op verschillende manieren. Energie en water De kosten voor energie en water zijn maandelijks terugkerende kosten vaste lasten.

Type woning en energieverbruik

Terugleveren stroom en salderen. Hulp nodig? Bekijk het overzicht en bepaal welk apparatuur je de deur uit kan doen of kan vervangen voor een energiezuiniger exemplaar. Log in via mail Wij sturen u een link waarmee u direct bent ingelogd.

Dal kWh. In onderstaande tabel vindt u het gemiddelde elektriciteits- en gasverbruik voor verschillende gezinssamenstellingen! Hoe k omen we op je dak. Energie vergelijken loont Postcode. Uw gemiddelde gasverbruik is vooral afhankelijk van het type woning waarin u woont, gemiddeld stroomverbruik vrijstaande woning. Voor meer bespaartips doorloopt u vrijblijvend ons bespaaradvies.

Gasverbruik

Het gemiddeld stroomverbruik is voornamelijk afhankelijk van de grootte van het huishouden. Gemiddeld bedraagt het stroomverbruik in kWh: 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen per persoon extra Energiebedrijven gebruiken de gewogen graaddagen o.

 • Ik heb zonnepanelen.
 • Home Energie Algemene informatie Gemiddeld energieverbruik.
 • Er zijn veel manieren om het gemiddeld energieverbruik van elektriciteit en gas te verminderen.
 • De energievergelijking wordt hier automatisch voor u gemaakt.

Bekijk je aanbod, gemiddeld stroomverbruik vrijstaande woning. Vraag hem vandaag nog aan en start met je eigen bespaarplan. We hebben voor u het gemiddeld jaarlijks verbruik van gas op een rijtje gezet: Bekijk het gemiddeld gasverbruik per type woning! Besparen op het energieverbruik Er zijn veel manieren om het gemiddeld energieverbruik van elektriciteit en gas te gemiddeld stroomverbruik vrijstaande woning. Meer over verbruik per apparaat: Mileucentraal. Hoe hoog is het verbruik per apparaat?

Nieuws Duurzame dinsdag Duurzame dinsdag Duurzame dinsdag is een initiatief van meerdere milieuorganisaties, ministeries en bedrijven. Thuis Energieadvies Gemiddeld energieverbruik.

Elektriciteitsverbruik

Dal kWh. Een zonneboiler is een alternatief voor de elektrische boiler. Is Consumind een energieleverancier? Het gemiddelde energieverbruik per jaar in Nederland is ongeveer 3.

Een derde van het water gaat op aan douchen en baden! Een vrijstaande woning zal meer verwarmd moeten worden dan een appartement, gemiddeld stroomverbruik vrijstaande woning. Hierin maken we onderscheid in de grootte van een woning: Kleiner dan   m, middelgroot van  m tot m en groter dan  m.

 • Anje 08.11.2020 16:20

  Ook het waterverbruik is afhankelijk van het aantal personen  dat in huis woont.

 • Anieke 09.11.2020 13:10

  Het stroomverbruik verschilt per type woning.

 • Gijsbertje 05.11.2020 05:07

  Lees ook: Wat is een gemiddeld gasverbruik? Vul uw jaarverbruik in of maak een schatting kWh.