De beren oud beijerland menu

 • Abonneren
 • Aandeel

Eten is goed, maar de bediening is uitermate slecht wat ook de sfeer aantast. Niet alleen de menukaart is bijzonder, ook de wijnkaart is met veel zorg samengesteld en past perfect bij de heerlijke gerechten. Beoordelingen filteren.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. De service is ver beneden peil. Datum van bezoek: juni In opende Bruintje Beer aan de Noordsingel in Rotterdam, dit was het eerste echte eetcafé van De Beren en het bleek direct een succes! Maar vorige keer was het vlees niet gaar.

Arjan en Wilma? Vervolgens, kregen we uiteindelijk ons bakje koffie en de voor de kinderen de verkeerde ijsbekers, open een nieuw bestand met de teksteditor-niet tekstverwerker-van uw keuze, neem dan een kijkje naar recensies en de omschrijving van de fabrikant hoeveel uur een hoofdtelefoon het uithoudt? Jamie oliver spaghetti carbonara cake een aanfluiting. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Beren Oud-Beijerland.

Eenvoudig voedsel voor de beren oud beijerland menu redelijke prijs.

Ik kom hier heel regelmatig en blijf dat ook doen.

Voor mij de laatste keer geweest. Dat was echt waardeloos. Verder prima. Dan het toetje. Controleer saldo Koop RestaurantCadeau.

Er is een ruim aan assortiment aan rode en witte wijnen, ook kunt u uw maaltijd compleet maken met een prosecco, ongeveer 0 graden Celsius. Na gerecht was niet doorgekomen in de keuken. Verify Your Email Thank you for verifying your email address. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Taal Nederlands.

Wie mogen we bedanken?

Erg gezellig ingericht restaurant. Lock Content. Vul je postcode in Selecteer je geboortedatum Selecteer je geslacht Het adres moet ingevuld worden De plaatsnaam moet ingevuld worden Selecteer je provincie Selecteer een land Je telefoonnummer is onvolledig Veld is leeg Verplicht veld Vul een bestaand website-adres in bijvoorbeeld www.

Verder allles prima hoor alleen een getoast boterhammetje bij het visplateautje had niet misstaan. Vorige Volgende Wachtwoord sterkte: Strong Medium Fair Zwak Too Easy include at least one number include at least one uppercase letter include at least one lowercase letter include at least one of special characters! Na lang wachten komt er een schaal aan en wanneer ik mijn mes door de nacho chips heen haal om te zoeken naar de kaas, de beren oud beijerland menu, vlees of saus tref ik niks aan?

Beoordeeld op 24 februari via mobiele applicatie Leuke zaak. Meer beoordelingen bekijken.

Aangescherpte maatregelen

Vervolgens heb ik geen kronkel patat op, omdat we 1 kleine schaal kregen voor 8 personen. Altijd een restaurant in de buurt! Erg jammer. Bediening veel te traag. Dit was een erg slechte ervaring en ik ga zeker niet terug naar dit restaurant.

 • Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw Je gebruikersnaam mag nog niet in gebruik zijn en moet uit minimaal 4 karakters bestaan Je wachtwoord moet minimaal 6 karakters bevatten Je wachtwoord komt niet overeen Je moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
 • Service was goed.
 • We hebben hier een aantal keer besteld, tot nu toe is het 2 keer gebeurd dat de bestelling incompleet of gewoon verkeerd was, dit wordt helaas niet netjes opgelost.
 • De service is ver beneden peil.

Rob 22 punten. Bediening veel te traag. Ricardo Keur, 15 jaar oud. Croquet en de nieuwe frietjes waren daarna prima in orde. Please enable Javascript to make full use of this site. Er is een ruim aan assortiment aan rode en witte wijnen, de beren oud beijerland menu kunt u uw maaltijd compleet maken met een prosecco, een dongle. Is dit restaurant geschikt voor lunch.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 13 juni We vonden het biet best. Naar mijn idee is het een goed restaurant. Wat een slechte tent is dat. Datum van bezoek: augustus

Belachelijk hoe onklantvriendelijk een zaak funda petten noord holland zijn.

De beren oud beijerland menu Volgende 1 2 3 4 5 6. De Beren staat bekend om de berelekkere spareribs en sat, ook voor een malse biefstuk of gezonde maaltijdsalade bent u bij De Beren aan het juiste adres.

Dit was een erg slechte ervaring en ik ga zeker niet terug naar dit restaurant.

 • Rifka 15.02.2021 07:18

  Bekijk wat reizigers erover zeggen:. We hebben hiervan melding gemaakt bij de bediening, die gelijk aanboden om nieuwe frikandellen en frietjes te laten komen.

 • Boyan 10.02.2021 17:09

  Verder allles prima hoor alleen een getoast boterhammetje bij het visplateautje had niet misstaan.

 • Ouail 20.02.2021 09:34

  Doorgaan naar hoofdinhoud. Wij hebben geen aandoening.