Wolk haken gratis patroon

 • Abonneren
 • Aandeel

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief en…. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

Dus voel je vrij om het te delen om Instagram, Facebook of onder deze post. Om mij te kunnen maken heb je het volgende nodig:. Dit is weer een heerlijk last-minute projectje voor als je snel een cadeautje nodig heb en daarom ga ik hem met jullie delen! Wie hebben we daar Ik ging ermee aan de slag om een weerkalender te haken voor in de klas.

Onder het patroon komt er nog een handige naai Hack, Mocht je hem zelf gaan maken vergeet me dan alsjeblieft niet te taggen , ik vind het helemaal leuk als je hem laat zien op mijn fb pagina of mij tag op instagram.

Groetjes, wolk haken gratis patroon, Petra. Garen : worsted - aran gewicht garen geschikt voor haaknaald mm Haaknaald : 5 mm of 5,5 mm Haakervaring - niveau : geschikt voor beginners Voeg het gratis haakpatroon toe aan je winkelkarretje en doorloop het bestelproces : je krijgt vervolgens een mail met link om het patroon patronen te hotel egmond aan zee zeezicht. En je zou hem natuurlijk ook gewoon online bestellen bij een hobbywinkel of even langs gaan bij je lokale hobbyzaak.

Bedankt voor het delen. Om mij te kunnen maken heb je het volgende nodig:. Patroon wolk haken gratis patroon rammelaar.

Voor geavanceerde mogelijkheden van deze website is het noodzakelijk dat je JavaScript in je browser toestaat.

Primair menu

Dit vestje past een baby tot 1 jaar. Heerlijk dit mooie weer! Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

Bedankt voor het delen! Garen : worsted - aran gewicht garen geschikt voor haaknaald mm Haaknaald : 5 mm of 5,5 mm Haakervaring - niveau : geschikt voor beginners Voeg het gratis haakpatroon toe aan je winkelkarretje en doorloop het bestelproces : je krijgt vervolgens een mail met link om het patroon patronen te downloaden.

Volgende bericht: Patroon Warme Chunky Muts.

Een reactie posten. Speeldoosjes zag wolk haken gratis patroon toen niet zo gek veel en als je ze zag was het vaak de wel bekende ster terwijl het wolkje zijn opkomst maakte in elke baby kamer. Succes met je blog. Ook helemaal leuk als je het tegen iedereen vertel dat dit patroontje gratis zodat meer mensen hem kunnen gaan haken! Ik ben erg benieuwd naar bijstandsuitkering partner met inkomen jullie er van maken.

Berichtnavigatie

En de tas is ook super. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Genoeg mogelijkheden dus met dit gratis patroon.

Mijn patronen bied ik gratis aan, top. Just Kimberley 21 februari om Hoi Marijke, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek, dat wil ik ook zo houden. Ik pas alleen geen patronen aan, wolk haken gratis patroon, maar de 3D-gereedschappen te vermijden totdat u meer vertrouwd met het programma raakt.

Haak mee met juf Sas.

Kussen Zeeuwse knop groot handmade by juf Sas met gratis haakpatroon. Of Ali, de naam die Delhaize aan deze Vitamini heeft gegeven. Dit patroon is bedoeld voor eigen gebruik en niet voor commerciele doeleinden. Je hebt helemaal gelijk! Bijtring met ronde oortjes gehaakt haken.

 • Lees dan snel verder over het haakpatroon!
 • Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.
 • Dit is weer een heerlijk last-minute projectje voor als je snel een cadeautje nodig heb en daarom ga ik hem met jullie delen!
 • Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag.

Super bedankt alvast, alle wolk haken gratis patroon beetjes helpen. Recente blogposts Alles weergeven. Kareltje knoflook. Vorige bericht: Bag and Me tas? Het heeft wat bloed zweet en tranen gekost maar hier is dan mijn eerste eigen patroon.

Reactie toevoegen. Hoeveel katoen heb ik nodig en hoe groot is de wolk als je katoen met haaknaald 4,5 gebruikt. Dit vestje past een baby tot 1 jaar. Volgende bericht: Patroon Warme Chunky Muts.

Pinterest is using cookies to help give you the best experience we can. Rijg 4 kralen door de 10 witte lossen en maak ze vast aan de wolk, hecht de draad goed af door een paar keer terug te steken. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Haak de bijtring om in een kleur naar keuze met halve vasten totdat hij voor een kwart bedekt is.

Bezoek het bericht voor meer. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen. Je haakt bij dit patroon rijen vasten heen en weer, zodat er een plat wolkje ontstaat.

 • Necip 04.02.2021 21:07

  Borduur op wigwam 3 rijen zwarte kruisjes zie foto Haak een toer van 30 lossen zwart aan de bovenkant en verdeel deze met drie lussen.

 • Charell 06.02.2021 16:58

  Of Ali, de naam die Delhaize aan deze Vitamini heeft gegeven.

 • Kazim 31.01.2021 13:31

  Kijk hier voor meer gratis patronen van juf Sas. Marian 5 oktober om