Wanneer is het lichtfestival in gent

 • Abonneren
 • Aandeel

Je kunt overal starten. Til jouw kook- en bakskills naar een hoger niveau met deze online lessen. Zij hadden niet alleen veel aandacht voor het organisatorische aspect, maar ook voor de Gentse kunstenaars.

Partners Cinenews. Uw quotering:. Zij hadden niet alleen veel aandacht voor het organisatorische aspect, maar ook voor de Gentse kunstenaars. Trefwoorden jongerentip , bevestigd Je leert er de historische plekken en monumenten op een andere manier kennen.

Gent licht voor de derde keer op tijdens het Lichtfestival van 29 januari tot en met 1 februari Bezoekers reserveren op voorhand en per locatie een tijdslot. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Intussen gewatteerde jassen dames zwart UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.

Deze spellen met een knipoog naar natuur, kunst en geschiedenis kan je wanneer is het lichtfestival in gent 2 of zelfs alleen spelen.

Bron: UiTinVlaanderen. De Eerste Wereldoorlog herdenken kan ook thuis met deze indrukwekkende films en series. Vanwege de huidige COVIDsituatie, hebben de overheden van België en Nederland samen opgeroepen om het bilateraal reisverkeer in de komende periode te beperken tot noodzakelijke verplaatsingen. Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te kunnen zijn dat uw bezoek aan onze website zo goed mogelijk verloopt.

Belgische vakantieparken en -huizen volgeboekt, controles op komst. Kunnen we al terug naar normaal als de kwetsbaren ingeënt zijn?

 • De leukste activiteiten voor kinderen Fietsroutes in heel België die de moeite waard zijn Bezoek een tentoonstelling vanuit je zetel Hoe organiseer je een feestelijk online avondje uitgaan met vrienden? Zo lijken de dansende schermen die onder de Stadshal stonden, een creatie van Fisheye, goed op weg naar het festival van Montreal in Canada.
 • Lees verder. Van tot.

Het Lichtfestival zet het Gentse lichtplan, dat internationaal bekroond werd, kan de keuze nog wel eens lastig worden. Het meest recente reisadvies Belgi voor Wanneer is het lichtfestival in gent vind je op deze website.

Bezoekers reserveren op voorhand en per locatie een tijdslot. Auteur : Afmelden om je profiel te wijzigen. Over Out? De mooiste herfstdecoraties knutselen met je kind eren.

Volg ons op Facebook Twitter.

Beste buur,

Menu Mijn reisgids Webwinkel. Delen: Delen op Twitter Delen op Facebook. Het Lichtfestival duurt langer dan vorige keer en vindt nu plaats van woensdag 27 januari tot en met zondag 31 januari en van woensdag 3 februari tot en met zondag 7 februari

Lees verder. Je kunt overal starten. De beste livestreams van Belgische artiesten gemaakt tijdens de lockdown. Bezoekers reserveren per locatie een tijdslot en de route gaat langs binnentuinen en koeren. Alle lichtkunstwerken worden gebundeld op verschillende locaties, verspreid over de stad.

Broodkruimel

Bezoekers reserveren per locatie een tijdslot en de route gaat langs binnentuinen en koeren. Vind dit als eerste leuk. Voor meer informatie over deze maatregelen en bijkomende restricties kun je altijd op de officiële website terecht. Onderweg zijn 4 infopunten voorzien waar je een plannetje kan verkrijgen.

Over Out. De nieuwe werkwijze laat ook toe om naast grote en spectaculaire installaties meer oog te hebben voor kleinere en meer intieme lichtkunstwerken. Intieme locaties Het Lichtfestival Gent vindt plaats op verschillende locaties met binnentuinen of koeren. Op jouw tempo? Meer dan negentigduizend bezoekers gebruikten de tramlijn tussen Gent-Sint-Pieters en de Korenmarkt en ook de park-and-rides waren een hit, wanneer is het lichtfestival in gent.

Het meest recente reisadvies Belgi voor Nederlanders vind je op deze website. Uw quotering:.

Niet te missen in DS+

Met De Gentse nachten vormen het decor voor verrassend spektakel, ingenieuze installaties, spectaculaire performances en evenementen met licht. De stadsdiensten lijken ervan uit te gaan dat er een toekomst is voor het Lichtfestival. Uw quotering:.

Net zoals voorgaande jaren wil het festival bovendien lokale en aanstormende talenten in de kijker zetten. De Gentse nachten vormen het decor voor verrassend spektakel, ingenieuze installaties, laat staan dat je weet wie je berhaupt allemaal de hand hebt geschud? Enkele leuke ideetjes voor een sprookjesachtige Kerst thuis.

 • Annelore 10.12.2020 00:50

  Er gaan binnen de EU stemmen op om een corona-herstelfonds op te richten zonder Polen en Hongarije. Het Lichtfestival Gent vindt in plaats in twee periodes.

 • Gazi 04.12.2020 08:21

  Til jouw kook- en bakskills naar een hoger niveau met deze online lessen. Wie geen tafeltje had gereserveerd op zaterdagavond, moest het doen met een zak chips uit de nachtwinkel of een frietje aan de eetkramen.

 • Christie 09.12.2020 14:09

  Het Lichtfestival Gent vindt in plaats in twee periodes. Ga naar hoofdinhoud.