Staatsbosbeheer camping zuid holland

  • Abonneren
  • Aandeel

Prima vuurkuil. Er is een schuilhut voor slecht weer aanwezig. Taroen Pasman - Geweldige camping.

Daarom gewoon 5 sterren. Veel dank nog aan de beheerders die mijn heftig bloedende wijsvinger tussen portier gekomen perfect verbonden hebben. Behoorlijk bepalend is welke kampwaard dienst heeft. Normaliter is het verboden om in een natuurgebied te kamperen. Een camping die het waard is om nog eens terug te komen. Mede door deze goede verzorging en een beetje geholpen door het fantastische weer weer volop van starnd en duinen kunnen genieten.

Vakantie op de Waddeneilanden.

Omringd door de mooiste duingebieden om in te wandelen en te fietsen. Arjan -. Mede door deze goede verzorging en een beetje geholpen door het fantastische weer weer volop van starnd en duinen kunnen genieten. Voor mij een TOP camping. Staatsbosbeheer camping zuid holland dat doen ze op grootse wijze. Het sanitair is keurig onderhouden en schoon, al heeft het droge weer van afgelopen weekend daar natuurlijk wel bij geholpen.

Super locatie. Ivano Zuliani - Overnachten in natuurgebieden. Omringd door de mooiste duingebieden om in te wandelen en te fietsen. Super schoon! De prachtige nieuwbouw voor sanitair en slechtweeraccomodatie vordert gestaag. Maar verder gewoon een aanrader, vooral ook door de sfeer.

De 'simpele speelvoorziening' is genoeg om een paar peuters te vermaken; Water en zand, meer hebben ze niet nodig. Iemand van de oudere garde die wars is van enige vernieuwing 'Je kan toch Linzen eten' of een moderne leidinggevende die begrijpt dat een koelkast in de zomer behoort bij een basic kampeerterrein anno Enkele regels voor paalkamperen, staatsbosbeheer camping zuid holland. Ivano Zuliani - U kunt wel voor vertrek telefonisch contact opnemen met de dienstdoende beheerder om te vragen of er plaats is.

Qua sfeer weer heel anders dan Zegenoord op de Veluwe maar prima stek om aan te doen. Voor fietsers en wandelaars is altijd staatsbosbeheer camping zuid holland. Fijn terrein, heb hier meerder malen met mijn busje gestaan.

Overnachten

Pluspunten zijn het schone sanitair, weinig muggen, de vriendelijke vrijwilligers en het enorme natuurgebied zee en duingebied in de directe nabijheid. Je kunt hier dus ook in de winter kamperen. Zoveel natuurschoonheid nooit verwacht in dit drukke deel van her land.

Minette - Jenneke - Vriendelijke groeten namens alle vrijwilligers van Dijk - Afgelopen weekeinde 2 heerlijke dagen op de Ruigenhoek gehad. D Lambach - Mooie kindvriendelijke camping. Onze eerste ervaring met De Ruigenhoek was top. Voor de tweede keer spontaan gekampeerd op dit terrein, nooit staatsbosbeheer camping zuid holland probleem ondervonden dat het te vol is.

Van het naastgelegen zweefvliegveld hebben we geen last gehad.

"Buiten bijtanken; lees in Staatsbosbeheer magazine hoe je in de natuur weer tot jezelf komt."

Veruit de meeste mensen weten echt wel wat de bedoeling is van deze soort kampeerterreinen. Reserveren is mogelijk via de website: www. Tegen het schitterende waterwingebied aan en je kunt fietsen door het duin van Zandvoort tot Scheveningen.

Arjan -

Avelingen, Hollandse Waarden, ontzettend vriendelijk beheer. Echt leuk voor kinderen Elisa - Fantastische camping. Het was stampend vol. Prachtige plek aan het water met uitzicht over landerijen. Keurig sanitair, dient u een testamentaire beschikking in tweevoud in te vullen. Mijn favoriete camping op nog staatsbosbeheer camping zuid holland 30 minuten rijden van huis Alleen erg jammer dat mijn hondje niet mee mag!

Natuurkampeerterrein de Kersengaard

Tot mijn verbazing zag ik een heel veld ik was met de caravan met allemaal jonge gezinnetjes met kinderen in tentjes waar het heel druk was maar nergens schreeuwende kinderen hoorde zeldzaam bij Nederlandse kinderen ;- Overal was het gezellig druk en schoon! Nog meer verbaasd was ik over de toiletten, ondanks alle drukte waren deze schoon en voorzien van toiletpapier. Heerlijk tot rust komen en prachtige wandelingen maken in de AWD.

Voortreffelijk duo-kampermeesterschap door de echtparen Jansen en Verhagen.

Het was niet duur. Mooie kindvriendelijke camping. Op het punt van rust en privacy viel het terrein mij tegen.

  • Tjitze 01.12.2020 05:44

    Ja er is altijd wel wat vliegtuiglawaai en de grote weg hoor je ook wel een beetje.

  • Sharina 28.11.2020 14:10

    Survival en outdoor.