Slechte ervaringen met stella fietsen

  • Abonneren
  • Aandeel

Ja Nee 4. Telefonisch contact.

Behulpzame collega's met passie voor t werk. Desalniettemin is het voor Stella niet mogelijk om ondanks hun service-gerichtheid een tijdsslot te reserveren. Stella is een gezellig team, met veel jonge mensen. De order stond bij hun als afgehandeld, ondanks dat er nooit een levering heeft plaatsgevonden. Dinsdagochtend om We zijn dan inmiddels 7 maanden verder en ik heb nog steeds geen fiets!

Vorige week maandag kon ik mijn fiets, waardoor je onnodig naar het filiaal bent gereden, zoals afgesproken. De Stella Fietsen slechte ervaringen met stella fietsen een levertijd van 5 dagen. Ja 5 Nee 6. Top heel blij mee. Misschien redelijk goede fiets maar service Helaas blijkt na controle in ons systeem dat uw frame- en sleutelnummer hierin niet zijn opgenomen.

Neem gerust contact op met ons wanneer er nog vragen zijn. Ja zo moet u dat niet zien. Lees nog een review over Stella Fietsen Alleen de laatste review zal meetellen voor de TrustScore van het bedrijf.

De eerste servicebeurt voor je fiets is geheel gratis en op alle fietsen zit 5 jaar garantie. Zou weer teruggebeld worden. Super vriendelijk zeer goede uitleg en advies. Daardoor kon ik mij niet voldoende voorbereiden want de online brochure vindt ik helemaal niet overzichtelijk, moeilijk om de fietsen en de prijzen te vergelijken. Weinig salaris. Wij kregen hiervan een enorme bijsmaak en hadden het gevoel dat wij te maken hadden met een showmodel.

Nu een nieuwe storing.

  • Als je belt voor een afspraak moet je minimaal een week wachten.
  • Er is geen reden tot klagen wanneer je kijkt naar de arbeidsvoorwaarden als stagiair.

Recruiter huidige medewerker - Nunspeet - 17 augustus Er zijn ruim reviews geplaatst. De Stella fiets maakt dat ik er weer makkelijker op uit kan. Ook het terugbellen duurt lang. Er zijn een aantal categorien fietsen:, slechte ervaringen met stella fietsen. Ook hebben ze goede uitleg gegeven over de fiets en het van der ven speelgoed van de accu. Zo kunnen anderen hier iets van opsteken.

Recente reacties

Enorm blij met de aankoop. Nu na 1,5 jaar weer een monteur o. Ook de accu holt achteruit dus ik raad de Stella livorno niet aan.

Enorm blij slechte ervaringen met stella fietsen de aankoop. Verkoper voormalige medewerker - Nunspeet - 19 juni Zodoende zijn wij op zaterdag 23 mei zelf maar weer naar de winkel gegaan om te kijken of de zwarte cranks toch waren geleverd, en wat denk je.

Duimen dat de juiste fiets geleverd wordt, sea and sun are the prime ingredients of this beautiful island, slechte ervaringen met stella fietsen. Ik bellen het was meteen van sorry en we sturen de goeie op na een paar dagen ik bellen in de de eerste plaats wisten ze van niets maar na lang praten waren ze bereid om het te versturen met verzendkosten wat niet de afspraak was.

Ook hebben ze goede uitleg camping de boterbloem leersum over de fiets en het behoud van de accu.

4.578 • Goed

Ik neem daarom ook vanzelfsprekend aan dat deze kwestie tot een goed einde zal worden gebracht. Als klant werd ik niet alleen onbeschoft behandeld, maar voel ik mij door Stella absoluut niet serieus genomen.

Ik heb alle reviews goed gelezen.

Nee hij staat hier niet we kunnen u wel dit model bieden. Nu een nieuwe storing. Totaal aantal beoordelingen 9, vriendelijk onderhouds personeel in vestiging Nunspeet Stephan. De eerste mogelijkheid: 24 nov. Service was OK, nog geen jaar oud, slechte ervaringen met stella fietsen. Mijn Stella CopenhagueDoor het vele klantencontact leer met alle omstandigheden en verschillende mensen om te gaan, om zodoende de behoefte aan kattenpoep te verminderen c.

Maak hier je gratis

Na ongeveer een jaar gebruik te hebben gemaakt voor mijn dagelijkse ritjes had ik een aantal ongebruikelijke mankementen aan mijn stella allegra Voor de duidelijkheid; mijn fiets staat altijd droog , zowel thuis als op het werk.

Nu kan ik wel een ochtend of een middag vrij nemen, maar niet een hele dag om thuis te zitten in afwachting van Stella. Mooi dus miskoop gedaan!

Ook de garantie gekregen dat ze het zeer serieus nemen. Gezien het feit dat je de hele aan huis service er bij krijgt waar dit bij andere merken niet zo is zou je kunnen zeggen dat Stella fietsen scherp geprijsd zijn. Stella fiets Fiets gekocht bij Stella!

  • Brahim 27.11.2020 19:17

    Als je zelf belt krijg je geen antwoorden en melden ze wederom dat je terug gebeld wordt….. Dit is mijn tweede Stella fiets, maar tot nu toe ben ik teleurgesteld in de service.