Huis te koop groot lageland zwartsluis

  • Abonneren
  • Aandeel

Overal in het huis zijn de originele stalen gordijnrails met stalen koof intact. Triangelstraat K. Zowel voor bebouwd als onbebouwd

De eetkamer geeft toegang tot de vroegere dienkeuken pantry en vervolgens de keuken. Toggle navigation 7. To use this website, you must agree to our Privacy Policy , including cookie policy.

We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Lijst met vergunningen die de afgelopen  6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom een specifieke locatie. Voormelde informatie is Nadere informatie. Website: Omschrijving Op een unieke locatie aan de haven met zicht op de Brielse Dom vindt u dit prachtig monumentale grachtenpand uit de 16e.

Laat u dan verrassen door. Deze stelde vast dat de tuin het best bewaard gebleven was van alle tot dan toe door hem onderzochte exemplaren, huis te koop groot lageland zwartsluis. Op zoek naar een leuke woning, een echt knus appartement en ook in het centrum van Vlaardingen en waarbij authentieke glas en lood ramen bewaard zijn Nadere informatie.

Karakteristieke, monumentale en volledig gerenoveerde jaren 30 villa met bijzonder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Boven het trapbordes vindt men drie manshoge boogramen waardoor een zee van licht binnenstroomt.
  • Het Herenhuis met aangrenzende woning dateert uit De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de.
  • Rijksweg Gulpen. Perceels oppervlakte : ca.

In zijn Nadere informatie. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is Nadere informatie. Heb je bouw- of verbouwplannen? Dat vaak start met een taxatie. Wij verzamelen functionele, analytische en marketing cookies.

Onze opdrachtgevers zijn overheden zoals gemeenten, provincies en waterschappen, waterleidingbedrijven en hoogheem-raadschappen, onderwijsinstellingen zoals hogescholen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, particuliere en institutionele beleggers, projectontwikkelaars en vele particulieren.

Vraagprijs ,- k! Almelo - HS - Almelo Vraagprijs: Te Koop Rijksweg Gulpen Vraagprijs Toggle navigation 7. Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum!

Te koop Maison in departement Tarn omgeving Saint-Christophe Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. Een andere opmerkelijke ruimte is de zogenaamde gasdichte kelder, een extra versterkte ruimte met een gas-sluis met gasdichte deuren en met een uitgang via een stalen vluchtluik naar de steeg.

Profiteer van de pakketkorting en betaal 39,93 in plaats van

In de zomer een waterparadijs en in de winter bij vorst een schaatsparadijs. Vraagprijs : 1. Op chinees restaurant omgeving epen naar een leuke woning, een echt knus appartement en ook in het centrum van Vlaardingen en waarbij authentieke glas en lood ramen bewaard zijn Nadere informatie.

Voormelde informatie is.

Omschrijving

Profiteer van de pakketkorting en betaal Mocht u meer nodig hebben dan een taxatie, kijkt u dan ook eens bij onze advies mogelijkheden of neemt u contact met ons op. Dam a Middelburg te koop Dam a Middelburg koopsom 1.

Toggle navigation 7. Maat: px.

Gouwetor in Deze ontwierp de villa met woning voor de industrieel H. Assen is op circa 45 huis te koop groot lageland zwartsluis rijden gelegen. Het souterrain is van buitenaf toegankelijk via een trap met fietsenafrit langs de zijkant van het huis. De flagstones van het oorspronkelijke pad naar de vijver overdekt door een grote witgeschilderde pergola zijn hergebruikt voor paadjes aan beide zijden van de tuin de ruimte amsterdam noord de borders?

Bezit u een bijzonder gebouw en wilt u dit verkopen. Op de muur langs de trapopgang is een grote fresco aangebracht voorstellende enkele zeilschepen, omlijst met bloemranken en Bereikbaarheid Zwartsluis is gelegen in de provincie Overijssel op circa 20 minuten autorijden van Zwolle.

Eigendomsinformatie van het Kadaster over de rechtmatige eigenaar.

Aan de terraszijde is er een grote raampartij die geheel geopend kan worden. Waar bij binnenkomst de woning u als. Dit is beneden het landelijk gemiddelde.

Laat je verrassen door de ruimte en de sfeer, Nadere informatie.

Plataanweg 7 Ovezande Bieden vanaf: In de zomer een waterparadijs en in de winter bij vorst een schaatsparadijs. Markt 8 te Valkenswaard Prachtig herenhuis op toplocatie gelegen aan een markante laan nabij de markt in Valkenswaard? Koenraad Gerritsen 3 jaren geleden Aantal bezoeken:.