Het weer in italie gardameer bardolino

  • Abonneren
  • Aandeel

Het weer in Bardolino. Gemiddeld is het maximaal 5°C in januari in Bardolino en minimaal rond de 0°C.

Tyfoon Vamco is over de Filippijnen getrokken. Weer Bardolino december Gemiddeld is het maximaal 7°C in december in Bardolino en minimaal rond de 1°C. In de zomer is het in Bardolino gemiddeld 25°C. ONO 2 2. Klimaatinfo van Bardolino. Zo is in de maanden december en januari sneeuwval niet uitzonderlijk en kan het soms matig tot streng vriezen.

Er valt in maart op 13 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Bardolino.

Tropische storm Theta een feit en de Filipijnen krijgen alweer een orkaan 10 nov. Gemiddeld valt er op 2 dagen sneeuw in Bardolino. Er valt in november op 12 Dagen neerslag met een totaal van 65 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Bardolino. Bardolino is aan het Gardameer vooral bekend vanwege de vele goede het weer in italie gardameer bardolino die in het achterland gemaakt wordt.

Het is 55 dagen droog in de winter. Gemiddeld is het maximaal 26C in augustus in Bardolino en minimaal rond de 17C.

Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Er valt in juni op 20 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 10 Dagen droog in Bardolino.

Beste reistijd Bardolino, Italië

Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Weet je je pincode s niet meer? Het heeft daar tot grote wateroverlast gezorgd en op dit moment zijn er al 7 doden te betreuren. Bardolino in het kort Plaats in Italië Vliegtijd ¹ 2 u. Het weer nu in Bardolino. Bardolino heeft een warm zeeklimaat waarbij er wel wat venijn in de winter kan zijn. Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

  • ONO 1 1.
  • ONO 1 1.

De uitgebreide weersverwachting voor Bardolino. Het ligt in een kaarsrechte lijn op km van Brussel. Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. De Atlantische Oceaan zet het kersverse record scherper en de Filipijnen krijgen opnieuw een orkaan te verwerken, het weer in italie gardameer bardolino.

Tijdsverschil Bardolino In Bardolino is het nu uur 's morgens op woensdag wordpress blog themes free responsive november De oppervlakte van Bardolino is km. De wind is zeer zwak, windkracht 1. Weer Bardolino december Gemiddeld is het maximaal 7C in december in Bardolino en minimaal rond de 1C.

Weersverwachting Bardolino volgende week

Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Dit ging gepaard met veel wind, regen en huizenhoge golven. De Atlantische Oceaan zet het kersverse record scherper en de Filipijnen krijgen opnieuw een orkaan te verwerken.

Weer vandaag:. Lees meer over ons cookiebeleid. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 20,2 km afstand. NNO 1 1. Zo is in de maanden december en januari sneeuwval niet uitzonderlijk en kan het soms matig tot streng vriezen. Welkom op Klimaatinfo.

Weersverwachting Bardolino deze week

Ook de Indische Oceaan ontwaakt. Lente klimaat Bardolino mrt-mei In de lente is het in Bardolino gemiddeld 20°C. ONO 1 1. Wind: N 1.

Dit ging gepaard met veel wind, regen en huizenhoge golven. Bardolino is aan het Gardameer vooral bekend vanwege de vele goede wijnen die in het achterland gemaakt wordt. Er valt in juni op 20 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 10 Dagen droog in Bardolino. Zon onder uur. Ben je in Hotels vlieland met hond geweest, het weer in italie gardameer bardolino.

Activiteiten weerbericht. Extreme regenval: 7 doden 12 nov.

Weersverwachting korte termijn Bardolino, Italië

Deze site gebruikt cookies. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo.

Klimaatinfo van Bardolino.

Het zonovergoten klimaat in combinatie met een regenbui op zijn tijd zorgen ervoor dat de druiven het prima doen in dit deel van Itali. Druk: Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

  • Chad 20.01.2021 07:45

    Houd er rekening mee dat zonnige dagen altijd afgewisseld kunnen worden door een grijze regenachtige dag. WZW 1 1.

  • Aalt 16.01.2021 09:34

    Het klimaat van Bardolino Aan de oostelijke oever van het Gardameer ligt het dorp Bardolino.