Doe mij een toppertje en een breezer ananas

  • Abonneren
  • Aandeel

Sluit E-mail. Ik heb alles uitgegeven, maar ik heb er geen spijt van.

Dat deden Guillermo en Tropical Danny ook. Ik ben het weer leuk gaan vinden toen ik zelf kinderen kreeg. Aanvaard de social media-cookies om deze inhoud alsnog te tonen.

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Check op de vernieuwde Luisterpaal de allerbeste albums en EP's van het moment.

Wie A zegt moet ook B zeggen. Een serie over curieuze hits uit de 90s en 00s 20 aprilze hielden bij hoog en bij laag vol dat ze volkszangers waren. In de aanloop naar onze Soundtrack van corona aan het einde van het jaar spreken muziekliefhebbers zich uit. Koppelingen toevoegen. En Breezer Ananas omdat het zo lekker klinkt in plat Amsterdams! Althans, Atze de Vrieze.

50 jaar Top 40: 2006

De band valt op doordat de leden altijd verkleed zijn als monsters. Familie Nicky Verstappen: 'Wel een dader, maar nog geen antwoorden'. Het is een begin van een antwoord op de vraag die veel wetenschappers bezighoudt: hoe help je consumenten gezondere keuzes te maken, ook offline? Koppelingen toevoegen. Die avond waren we op het Journaal.

  • Het was om die commerciële reden dat al bij het verschijnen van de single een slinks complot werd vermoed.
  • Opvolger: " Boten Anna " door Basshunter. Dat deden Guillermo en Tropical Danny ook.

Die avond waren we op het Journaal. Er is iets met de magie van tv. Inclusief filelezer Ren Passet, die het tipt aan Giel Beelen. Deze twee naar smaak mengen en zie daar: een echt toppertje. Het was een bizarre tijd. De band valt op doordat de leden altijd verkleed zijn als monsters. PolWie het breed heeft, stupid.

David Guetta uitgeroe­pen tot populair­ste dj ter wereld, Martin Garrix op plaats 3

Het optreden gaat de rest van de week in de koninginnedagloop op AT5, en zo kent na afloop iedereen in Amsterdam het. Zijn ogen krijgt hij amper open. Zo blijft Toppertje voor altijd verbonden aan het plat Amsterdamse accent van Guillermo en het bijna letterlijk oogverblindende hawaï-overhemd van Danny. In een interview met deze krant gaf het tweetal toentertijd nauwkeurig instructie over de consumptie van het drankje: ,,Gewoon in één keer achteroverslaan, dan ben je heel snel lam.

Want dat was 'Toppertje'. Ze werden ter plekke verzonnen tijdens een interview, zou het zijn. De band valt op doordat de leden altijd verkleed zijn als monsters. Een reclamestunt met een compleet verzonnen verhaal over twee Amsterdamse vrienden die in de kroeg een liedje bedachten als begeleiding, voor dingen waarvan iedere serieuze muziekliefhebber wel weet dat het domme shit is. En ik ben brak.

Een serie over curieuze hits uit de 90s en 00s

Die avond waren we op het Journaal. Het is gewoon feest. Het was een superleuke club mensen waar ik mee werkte, het voelde alsof ik op een huisfeestje de microfoon in handen geduwd kreeg.

Het nummer dook vervolgens nog meerdere keren op in de populaire cultuur. Dat bleek niet zo moeilijk. Na het nummer met Wolter Kroes brachten de Amsterdamse jongens een nieuw nummer uit: Kerstvakantie. Je moet bedenken: in bestond YouTube amper een jaar.

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren! De act krijgt veel media-aandacht, Laatste update: Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Waarom is dit nodig. Ze willen niet meer in de media spreken over hun muzikale avontuur, omdat sommige mensen dit als godslastering ervaren. Stefan Raatgeverdoe mij een toppertje en een breezer ananas, dat ook nog een roemruchte samenwerking met Wolter Kroes op een nieuwe versie van feestnummer Ik heb de hele nacht liggen dromen omvatte.

Navigatiemenu

Ze rekenen erop, we staan in het draaiboek. Nee, eigenlijk niet. Aanvaard de social media-cookies om deze inhoud alsnog te tonen. Een lijkschouwer heeft aan Amerikaanse media bevestigd dat Morillo, die vooral bekend is van zijn hit I Like To Move It onder de artiestennaam Reel 2 Real, is overleden aan een ketaminevergiftiging.

Polwees niet ongerust, laat het breed hangen! Vandaag: snellezen! Daan verschijnt zo weer op het toneel, op een door haar bepaalde begraafplaats en op een door haar bepaalde wijze en tijdstip!

  • Djamila 26.11.2020 00:55

    Naam ontvanger. Het was om die commerciële reden dat al bij het verschijnen van de single een slinks complot werd vermoed.