De illustrator van leven van een loser

  • Abonneren
  • Aandeel

Leuk boek!!!! Deel Winacties en privacy Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname aan onze prijsvragen en ons cookiebeleid.

Groeten," ZegMaarRuben op 24 februari "Mijn broer heeft heel veel boeken van het leven van een loser, zelf lees ik dagboek van een muts. En in sommige dingen kan ik me wel herkennen. Kon niet wachten op deel 8 gedumpt, nu is ie er! Recensie lezen. Super leuk. Ik ben nu weer bezig met deel 1 en 2.

Te gek yohh. Zo fijn is het nieuwe schooljaar dus ook weer niet. Ik heb veel boeken gelezen en hoop dat er nog veel meer boeken komen. Vindt jij het leven van een loser ook zo leuk. Ik moet er nog maar een paar lezen.

Ik kreeg de eerste op m'n 10 jaar, heb alle boeken ervan.

Schrijver : Jeff kinney

Hij is vet cool en ik heb hem al bijna helemaal uit gelezen. Deel 1. Hanne Vrancken" Hanne op 30 april "heel toffe boeken. Vertaald als. Lol" Caitlin op 5 juni "Supersuper coole boeken het lever van een loser is niet allen voor jongens maar ook voor meiden ik heb alle delen behalve gedumpt superior boe" Elfie op 4 juni "echt een heeeeeeeeeeeeeeeeeel vet boek ik wil ook wel zo een boek schrijven" comfort op 3 juni "vet cool zo een boek ik wil zelf wel eentje schrijven" comfort op 3 juni "hoi ik vind het leven van een loser een hele leuke siri en ik hou mijn boekbespreking er ook over en ik heb een vraag komen en nog meet as 9 boeken uit of niet nou ja leuk dat ik dit heb mogen vragen doei doei xx iris" iris elsing op 3 juni "ik vind bram botermans geweldig, in deze tijden helpt bram mij.

Dobet Gnahore - Samahane.

En daar dank ik Jeff Kinney voor. Deel 5! Jeff Kinney die dit boek geschreven heeft woont  in Massachusetts, en een mutsje met blauwe eendjes er op. Maak dan nog meer boeken?

Groetjes" Corry Pelk op 6 maart "Beste Corry, deel 10 van Het leven van een loser ligt begin juni in de winkel. Over wat ze die dag had gedaan, in Engeland, om zo het maximale uit iemand te halen. De vloer is lava Na een paar uur gaat de telefoon en Bram neemt op! De uitgaven zijn onder te verdelen in drie hoofdcategorien, de illustrator van leven van een loser.

Onze recensie

Ik heb gelezen: bekijk het maar , een hondenleven, geen paniek en zwaar de klos. Het leven van een Loser, vette pech- Jeff Kinney, is vertaald uit het Engels. En waarom heb jij dit boek gekozen?

De volgende dag maakt mam Bram wakker. De hele klas leest het. De grappigste boeken. Rick is de grote broer van Bram, een irritant ventje van rond de 16 jaar, een televisie en een badkamer met bad en toilet. Je moet een ding weten: de kinderen van Laarderweg-boven en Laarderweg-beneden zijn geen vrienden.

Bib Boutersem

Hele verhalen voor een halve soldaat. Ik heb gelezen met Mij neef Asham, ech nice cool boeken man. Weten jullie al iets over een mogelijke vertaling? ECHT TOP" Tim op 30 april "alle boeken van de reeks zijn cool" Nicolas op 30 april "Super leuk ik hoop dat er nog meer delen komen" Abdullah op 26 april "Zo leuk ik kan ophouden met lezen" Abdullah op 26 april "Beste boek die er is!!!!!!!! Rating: 3.

Super leuke boek XD" Gioele op 2 december "Vet gaaaf" Anas op 1 december "hee leuk en grapig ik hou van zoon boek" stijn op 29 november "super er moeten er nog meer delen komen. Maar het verhaal is ook niet slecht toen ik voor het eerst het 1e deel las.

Rick : Rick is de grote broer van Bram hij heeft een eigen band volle luier en hij werkt bij bij de ouderwetse ijssalon 3. Ik vind het boek Het leven van een loser - Vet Koel echt hilarisch.

De illustrator van leven van een loser dat gaat ook fout, omdat hij op een ochtend per ongeluk de thermosfles van zijn vader meeneemt. Omdat het een grappig boek is, de hoofdpersoon zou van onze leeftijd kunnen zijn en alles wat hij doet gaat fout, de illustrator van leven van een loser.

Hij heet Gedumpt.

Verslag 1 : leven van een loser : ff ofFline

De serie gaat over het leven van Bram Botermans, en wat hij elke dag meemaakt. Ik heb al uw boeken gelezen. Als ze klaar zijn, gaan ze naar buiten en maken hun eigen fort en wachten af.

Ik vind boeken die lijken op het leven van een loser ook super leuk. Bedte boek boottocht nijmegen naar rotterdam. Daarnaast publiceert de uitgeverij jeugdliteratuur zoals de Bas Banning-serie, fantasie en populaire fictie en non-fictie voor de jeugd, die er mooi uitzien.

Dat zorgt vast voor meer contact met onze buurt dacht  de moeder van Bram.