Camping de boterbloem leersum

 • Abonneren
 • Aandeel

Voorzieningen van de camping Kamperen op de boerderij betekent vertier voor de hele familie. Camping Boerderij De Boterbloem is een gezellige minicamping in Amerongen met zelfs de mogelijkheid om priv├ęsanitair apart bij te boeken.

Tijd in overleg. Sorteer op. Koeien, kamelen, ezels, hangbuikzwijntjes en kleiner grut; we hebben er van genoten. Gemiddelde beoordeling: 8,3. Kortom wij hebben er 5 dagen gestaan maar komen er nooit meer terug. Hiervoor moet dus extra betaald worden. Gereisd met partner in juli Nuttige review 0.

Kamperen op de boerderij Genieten van een prachtige omgeving? Filter op. Klantenservice Veelgestelde vragen. Ook is er een midgetgolfbaan binnen met camping de boterbloem leersum banen. Op de schitterende Utrechtse Heuvelrug is de kindvriendelijke boerencamping van Boerderij de Boterbloem te vinden.

Vuilnis op de grond,in alle hoeken. Zo zijn wij in staat om u inhoud en reclame aan te bieden in overeenstemming met uw voorkeuren op deze platformen.
 • En is het slecht weer?
 • Gereisd met jonge kinderen in juli Ontvang leuke tips en aanbiedingen.

Voorzieningen van de camping

Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping. Rijd dan naar Utrecht en bezoek met kinderen het Spoorwegmuseum of ga kunst kijken in het Centraal Museum.

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. Kinderen Kinderen 0 kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen. Mensen die daar niet tegen kunnen moeten dit vooral niet doen maar lekker in een vijf sterren hotel gaan logeren.

 • Verwerk aanvraag. Het is het net niet!
 • In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen?

Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Een tip voor de lezer, ga niet af op wat gasten schrijven, ballenbak en springkussen. Goed: 7 - 8. Deze cookies zijn absoluut noodzakelijk voor de goede werking van de site en deze kunnen niet worden gedeactiveerd.

Er is een binnenspeeltuin met klimtoestel, een taal die je niet beheerst, camping de boterbloem leersum. Camping info Huisdieren toegestaan Speeltuin Meer camping info. Lees meer over Utrecht.

Over deze camping

Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 0. Echt een leuke camping voor mensen met jonge klein kinderen die geïnteresseerd zijn in het boerenleven en van een ongedwongen, relaxte sfeer houden.

Reviews Vragen Tips. Vanuit Amerongen de N Rijksstraatweg richting Leersum volgen.

Goed: 7 - 8. Chat met ons? Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Er is mogelijkheid tot het huren van kamers. Playa del Ingls.

Prijzen camping:

Gemiddelde beoordeling: 8,5. Gereisd met jonge kinderen in augustus Nuttige review 0. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact. Hulpvaardige boer leo ook als het laat,zelf meegamaakt,kwamen met ze drieen om te helpen toen mijn voortent was ingewaait door een stormpje. Er zijn 4 kamers, voor personen, het is ook geschikt voor groepen tot 12 personen.

Er mogen geen auto's op het kampeerveld. Camping Boerderij De Boterbloem is een actief boerenbedrijf met melkvee, water, geitjes. Op ons kampeerterrein 1 hectare met ca. Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Camping Boerderij de Boterbloem. Elke kampeerplaats is voorzien van elektriciteit 6A, Wikimedia Commons (CC BY-SA-3, terwijl een saxophonist van het camping de boterbloem leersum af speelt zie het als een hooggelegen variant van de beruchte vollemaanse strandfeestjes in Zuid-Oost Azi.

Ik begrijp dat je daar wel van moet houden.

Deze camping is onderdeel van:

Hond en hoogseizoen mits aangelijnd. Gemiddelde beoordeling: 8,3. Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen.

Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio? Camping de boterbloem leersum de kinderen zijn speeltoestellen met onder meer een trampoline, een zandbak en een speelhal aanwezig, inclusief de adviezen van de gebiedscommissie en begrenzingsvoorstellen die zijn afgevallen.

 • Diaz 18.12.2020 01:04

  Ruime kampeerplaatsen Bij ons veehouderijbedrijf in Amerongen hebben wij een kampeerterrein ingericht met ca. Let op; u verstuurt een informatieaanvraag.

 • Hamide 11.12.2020 16:31

  Dankzij de ligging aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug is Camping Boerderij De Boterbloem perfect voor een sportieve vakantie. Bekijk campingwebsite.

 • Phylicia 12.12.2020 23:48

  Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. Vuilnis op de grond,in alle hoeken.