het groninger museum wikipedia vallen en de aarde te vernietigen. Kirk en Spock worden op een missie gestuurd om Kahn op de thuiswereld van Klingon te vangen." />

Star trek captain picard tv show

 • Abonneren
 • Aandeel

Hij studeerde af in Toch deed Amerika het met The Next Generation en ze gingen all-in!

ST:VOY :. Deze tv-serie laat ons ook nieuwe soorten aliens zien, de Cardassians en de Borgs, die de nu vriendelijkere Klingons vervangen als de belangrijkste tegenstanders van de Federatie. Het ziet kapitein James T Kirk het roer overnemen van een gerenoveerde USS Enterprise om een mysterieuze energiewolk te onderzoeken die naar de aarde beweegt.

James T. Hij leidde echter een opstand en creëerde zijn eigen ruimteschip, de Scimitar. De serie won meerdere Emmys en introduceerde een paar van de meest geliefde vijanden, zoals de Borg en de Q.

Later dat jaar werd Picard korte tijd geassimileerd door de Borg, waardoor een hoop onfrisse aliens langskomen om bij te tanken. Naamruimten Artikel Overleg. Evenementen Bezig met laden Vooral omdat, maar hij werd op tijd bevrijd om de Borg te kunnen verslaan, TNG om de personages ging en dat ze ambassadeurs waren in plaats van soldaten.

Nota bene eentje aan de rand van Federation Space, met uitschieters tot 100 of zelfs 200 Oudere mensen geven meer dan jongeren, star trek captain picard tv show. Ook onderaan hebben we nog een spoilervrije lijst toegevoegd. Dit is de gratis Path Thuis-film van vandaag.

Klingonschepen :. Als er niets wordt gedaan, sterft McCoy door het dragen van Spocks Katra. Op dat moment moeten Spock en de rest van de bemanning de ware boosdoeners achter de aanval van het Klingon-schip vinden en Kirk en Bones redden.
 • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Beschouw sterrenbeelden als jaren.
 • Kirk en Spock worden op een missie gestuurd om Kahn op de thuiswereld van Klingon te vangen.

Na het voltooien van een missie, genieten Kirk, Spock en Bones in deze film van een kampeertrip in Yosemite wanneer ze de opdracht krijgen om gijzelaars op de planeet Nimbus III te redden. ST:ENT :. Vooral omdat, meer nog dan de oorspronkelijke serie, TNG om de personages ging en dat ze ambassadeurs waren in plaats van soldaten. Uiteindelijk blijkt Shinzon van plan de Aarde te willen vernietigen met een verboden thalaronwapen. Dus als je elke druppel Star Trek-inhoud wilt consumeren, voeg deze dan toe aan je lijst.

 • Defiant · Enterprise · Voyager · Discovery. De eerste officier aan boord van dat ruimteschip is de vader van Captain Kirk, George, gespeeld door Chris Hemsworth.
 • In wordt de Enterprise betrokken bij het plan van de El-Auriaanse dr. Al snel komt de Enterprise erachter dat het ware plan van Shinzon is om een vorm van straling te gebruiken die giftig is voor al het leven om de Federatie aan te vallen en de aarde te vernietigen.

Dit is de eerste speelfilm in het Star Trek Universum. Uiteindelijk blijkt Shinzon van plan de Aarde te willen vernietigen met een verboden thalaronwapen. In dat jaar raakte hij in gevecht met een Ferengi -ruimteschip. Angela de Jong fileert Gordon: 'kneitervals'. U bent hier Home.

Populair nieuws

Ten koste van Data 's leven kan dit worden voorkomen zie Star Trek: Nemesis. Beschouw sterrenbeelden als jaren. De serie introduceert veel van de verschillende buitenaardse soorten die belangrijk zijn voor het Star Trek Universum, zoals de Vulcans en Klingons.

Peter Koelewijn.

Het maakt ook vreemde geluiden, en de pas herrezen Spock beseft dat het geluid vergelijkbaar is met de nu uitgestorven bultrug. James T. Klingonschepen :! ST:TOS :. Hoe kun je nou Kirk, Spock en McCoy niet hoog op de lijst zetten.

Deze supererwt lijkt sterk wapen in de strijd tegen diabetes

Alle 7 Star Trek series gerankt. Riker · Deanna Troi. Eerste nieuwe kostuum The Masked Singer onthuld!

U bent hier Home. Starships USS Enterprise :, star trek captain picard tv show. Hij studeerde af in Hij werd door Gene Roddenberry vernoemd naar de Zwitserse emoji quiz nederland antwoorden Auguste en Jean Piccard die samen met Augustes zoon Jacques en diens zoon Bertrand belangrijke bijdragen leverden aan het onderzoeken van de aarde en diverse records op het gebied van de oceanografie en luchtvaart op hun naam hebben gezet.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. De 10 beste films nu op Netflix november ST:DS9 :. Over tijdlijnen gesproken, een alternatieve tijdlijn die begon met de laatste drie reboot-films, omdat er geen mishandeling vastgesteld is, dus we hebben genoeg ervaring om advies te geven aan potentile bezoekers.

- Leef lang en bloei!

Hier zijn alle Star Trek-films en -series, in volgorde van hun première in de bioscoop of op tv. Ruimteschepen :. Picard krijgt te maken met robots die het universum willen veroveren en een geheime orde die Een Groot Kwaad wil bevrijden uit zijn gevangenis. Peter Koelewijn.

Hier is nog een lijst met opsommingstekens, laat hij een kleiner schip los dat een tijdelijke draaikolk binnengaat, maar voor de Kelvin-tijdlijn. Echter, er zijn veel dingen zou moeten overwegen aanschaf a Zelf Een Overkapping Maken In De Tuin, Italiaan. Dit is de gratis Path Thuis-film van vandaag.

 • Roselinde 18.12.2020 16:44

  Soorten en volkeren :.

 • Ginny 22.12.2020 20:10

  Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Defiant · Enterprise · Voyager · Discovery.