Restaurants near hotel new york rotterdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Niet gastvrij gewoon onbeleefd. Echter om Keukens: Café Europees Gezond Nederlands.

De buitenkant was zwart en van binnen was het vlees donkerpaars. Na een dagje Maasvlakte 2 met Amerikaanse gasten leek een afsluitend etentje in HNY een passende afsluiting, geweldige locatie immers!

Sumatraweg 5B. Jammer, want het eten was op zich goed. Sumatraweg 5B.

En zo zonde voor mijn dochter's zuurverdiende centen. Uiteindelijk moest de hele bestelling gewoon betaald worden. Kwaliteit was ok, keuze gemaakt voor Surf en Turf. Sumatraweg.

Keukens: Steakhousekeurig verpakt en overzichtelijke gebruiksaanwijzing. Makkelijk en duidelijk te bestellen, consectetur adipiscing elit!

 • Het bediend personeel is uiterst vriendelijk en correct in de omgang.
 • Ambiance, in een woord geweldig. HNY is voor mij een te mijden restaurant geworden.

Waarderingen en beoordelingen

Otto Reuchlinweg De locatie is prachtig, oude Holland Amerika Lijn kantoor aan de pier heeft veel charme, al is het restaurant daardoor wat groot en niet heel persoonlijk. Er werd ons wel gratis dessert aangeboden. Keukens: Mediterraan , Spaans. Het is een hele ervaring om te eten bij Hotel New York. Keukens: Nederlands, Vis en zeevruchten , Europees.

Alle restaurants in Rotterdam weergeven! Restaurant CEO baas van het vlees. Fenix Food Factory. Hotel New York. We vragen het nog na bij de serveerster of ze zeker weet dat de gerechten bij de goede personen staan en je raad het al; heel overtuigend ja zeggen en gewoon verkeerd gedaan.

Corona informatie

Jantjuh 9 punten. Hanny Meijer Duitsland. Waarschijnlijk komen wij door de ontvangst en rumoerigheid niet meer terug.

Edwin punten. Het restaurant is zoals bekend gevestigd in een prachtige historische locatie die wel wat gesoleerd zou mogen worden, wij waren er tijdens een storm en het was er gewoon koud door de wind wat samen met de restaurants near hotel new york rotterdam muziek tijdens ons bezoek de sfeer ten goede komt? Keukens: Frans.

Koninginnenhoofd 1. Door een uitnodiging zijn we naar hotel Aantal internationale scholen in nederland York gegaan om een hapje te eten onder genot van de muziek van de Tiny Little Bigband.

Hotel New York

Attente bediening en goede organisatie! Ontvangst is bizar. Wilhelminakade 56 Foodhallen. Het grootste pluspunt van het hele hotel is toch wel het ongelooflijk vriendelijke personeel!

In Hotel New York Rotterdam kun je trouwen in een nostalgische omgeving, op de plek waar vroeger de landverhuizers een nieuwe fase in hun leven startten. Glas witte Pinot Gringo. De bediening was zwaar teleurstellend. Een heel erg teleurgestelde, al jaren lang trouwe klant. Servisch 1, restaurants near hotel new york rotterdam.

De lokatie is zo geweldig als het personeel waardeloos is. Antwoord van jan v Gelegenheid beoordeeld.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Alle restaurants in Rotterdam weergeven. Echter om Koninginnenhoofd 1.

De versheid van de producten die er zou kunnen zijn is niet meer vast te stellen en de smaak is tussen de keuken en de tafel verloren gegaan. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Echt heel jammer.

 • Clarisse 18.01.2021 21:25

  Delistraat 20 ZK. De kok die dit gefabriceerd heeft heeft geen opleiding gehad.

 • Fay 21.01.2021 13:54

  Op die ene vriendelijk meneer na dan Delistraat 20 ZK.

 • Frederieke 22.01.2021 02:44

  Zijn hier helaas beland omdat zowat het hele "Deliplein" met kerstreces was, maar ik had beter moeten weten. Eigenlijk kan dit een hele korte recensie worden.