Pagedal adventure park stadskanaal

  • Abonneren
  • Aandeel

Luxe bungalow 2 vol. De beste in de buurt. Fijne locatie voor grote groepen.

Ga met je kinderfeestje op survival, leer buks- en boogschieten of kies voor het kinderzwemfeest. Toegankelijkheid Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend. Onze nieuwste bungalows. Op het park. Altijd geopend. Horeca bezorg- en afhaalservice. Er zijn maar weinig bungalows, een kleine camping, een paar gebouwen voor grote groepen, een adventure park en een strand meer.

Neem dus even contact op met Pagedal adventure park stadskanaal Park Pagedal voor een vrijblijvend advies op maat. Met terras 60 m2 gelijkvloers 2 slaapkamers Internetaansluiting. De woonkamer is relatief ruim en recentelijk gerenoveerd.

Jazeker, direct naast ons vakantiepark vind je het openbare strandje van recreatiemeer de Pageplas. Na beklag bij de receptie de boel weer ingepakt en vertrokken naar een bungalow XL?

De beide 3 persoons leren banken zijn echter keihard en zitten voor geen meter. Waardering van reizigers. Vernieuwd animatieprogramma.

Eigenschappen

Op 13,7 km afstand van Pagedal. Vooral de outdoor lasergame is erg spannend. Alleen UITagenda-activiteiten die op deze datum beginnen.

Over sfeer valt te twisten maar het ziet er op het oog prima uit. Beleef urenlang waterpret! Kinderfeestje in de buitenlucht Heerlijk om met je vrienden in de buitenlucht te spelen. Buiten de georganiseerde activiteiten om kan het Adventurepark ook goed gebruikt worden als een leuke speelplaats voor kinderen.

Ontdek de omgeving Hertenkamp Neem een kijkje bij de herten, schapen en geiten in het hertenkamp vlakbij Pagedal. Luxe bungalow 2 vol. We hadden een prima appartement het auto parkeren gratis zaltbommel klein maar goed voor 2 personen. Bestel snel en eenvoudig een heerlijke maaltijd via de telefoon of bij de receptie, pagedal adventure park stadskanaal.

Naar eigen zeggen geschikt voor 8 personen waarvan 6 moeten liggen in stapelbedden en 2 op een boxspring, allen gelegen op de bovenverdieping in sfeerloze slaapkamers zonder bedlampjes.

Uit met collega's

Hoewel het park er al "eeuwen" staat, komt het nog steeds over als een groot aantal huisjes op een weiland. De prijs was met euro in de Herfstvakantie redelijk, maar eerlijk gezegd schrokken we wel van de entourage van het park.

Landgoed Tennax. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Vernieuwd animatie-programma Tijdens schoolvakanties is er animatie voor jong en oud op ons vakantiepark. Stad Groningen. Naar eigen zeggen geschikt voor 8 personen waarvan 6 moeten liggen in stapelbedden en 2 op een boxspring, allen gelegen op de bovenverdieping in sfeerloze slaapkamers zonder bedlampjes. Ze beschikken over een knusse woonkamer, n slaapkamer en een badkamer, die heb ik nog van Zus gekregen, pagedal adventure park stadskanaal.

Kano verhuur.

Meer activiteiten

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Kinderen Volwassenen. Familie v heeft een beoordeling geschreven aug. Vervelen is dus geen optie!

Ontdek de omgeving DX Adventurepark Het grootste waterpark in Nederland met een aquapark en een spectaculaire waterschans. Over sfeer valt te twisten maar het ziet er op het oog prima uit.

Op 20,6 km afstand van Pagedal. Voor ons was dit park eenmalig. Pagedal Adventure Park Beoordelingen, Stadskanaal. Stap in de wereld van de Dinosaurirs en beleef spannende dino-avonturen. Maak je eigen knutselwerkje bij de knutselclub of kom lasergamen tijdens ik ga naar frankrijk gezellige kampvuuravond in ons Pagedal adventure park stadskanaal Park.

Op m afstand van Pagedal.

Beschrijving

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Vervelen is dus geen optie! De slaapkamers zijn van stapelbedden voorzien maar dan echt goede met degelijke matrassen. Alleen UITagenda-activiteiten die op deze datum beginnen.

Op 20,6 km afstand van Pagedal. Ren over de survivalbaan, pagedal adventure park stadskanaal, ga slingeren op de schommel of bouw je eigen hut in het bos. Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast.

  • Yentle 16.02.2021 02:39

    Tijdens schoolvakanties is er animatie voor jong en oud op ons vakantiepark.

  • Ashwan 17.02.2021 18:53

    Het was schoon en netjes. Op het park.