Bibliotheek alphen aan den rijn centrum

 • Abonneren
 • Aandeel

Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens het bezoek aan de bibliotheek. Bibliotheek Boskoop is op 26 september gesloten vanwege de feestelijke opening in Alphen.

Zelf is Tommy meer bescheiden over zijn handeling, zo liet hij in februari weten in een interview met Alphens. Wat was het een mooie dag: de opening van Bibliotheek Alphen Centrum op 26 september! De nieuwe bibliotheek op de Aarkade in Alphen aan den Rijn is voorlopig alleen met een reservering te bezoeken. Charlotte Vis - Taal. Bibliotheek Rijn en Venen 7 november om ·.

Ik ben ingelogd via Dat is het gevolg van de nieuwe coronamaatregelen. Premium Lisse saneert 25 speelplekken en knapt de rest op. Account vergeten. Dank alvast voor de hulp. Het gebouw waar de bibliotheek zich in bevindt is een ware eyecatcher in het centrum van Alphen.

 • Bijen in de Pyreneeën leven tegenwoordig meter hoger dan aan het eind van de 19de eeuw.
 • Vanaf vandaag is Bibliotheek Alphen Centrum weer open! Archeon , Archeonlaan 1 Toevoegen aan Google Calendar.

Bibliotheek Alphen Centrum

Een afspraak maken voor het afhaalloket is niet nodig. Corona in de Alphense bajes, twintig gedetineerden besmet en gedetineerden afgezonderd van de rest. Bibliotheek Rijn en Venen 13 november om ·. Bibliotheek Rijn en Venen 16 november om ·. Premium Lisse saneert 25 speelplekken en knapt de rest op. Het gebouw waar de bibliotheek zich in bevindt is een ware eyecatcher in het centrum van Alphen.

Calamiteiten gisteren

Hulp voor toegankelijkheid. In dit seniorencollege vertelt Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan over de mooie kanten van de Middeleeuwen en de positieve ontwikkelingen in dit tijdperk.

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je terug. Altijd al een schrijver willen interviewen. Bibliotheek Rijn en Venen 17 november om. AlphenLinkt is bij Bibliotheek Rijn en Venen.

De Bibliotheek Rijn en Venen

Ontmoet Schrijvers Online 2: Judith Koelemeijer. Home Regio Leiden. Heb je een nieuwtje?

De nieuwe bibliotheek aan de Aarkade ging 25 september open. Baldadige jongeren die verkeersbord slopen komen er met een waarschuwing vanaf Zaterdag 22 kylie jenner and jaden smith kreeg de politie bibliotheek alphen aan den rijn centrum melding van baldadige jeugd op de Oude Wereld in Kerk en Zanen.

Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie over het afhaalloket op www. Vanaf vandaag is Bibliotheek Alphen Centrum weer open. Winactie Algemeen gisteren Kom ze dan tijdens openingstijden ophalen zodra je bericht hebt dat ze klaar staan.

Stad van Sinterklaas

Ook de werk- en studieplekken zijn slechts beperkt bruikbaar. Berichten van bezoekers. Heb je vragen?

 • Sinterklaas is weer in het land en dus verheugen we ons op 5 december: pakjesavond!
 • Home Regio's Sport Extra.
 • Sinterklaas is weer in het land en dus verheugen we ons op 5 december: pakjesavond!
 • Van die kale constructie maken we met textiel een kunstwerk.

Baldadige jongeren die verkeersbord slopen komen er met een waarschuwing vanaf Zaterdag 22 november kreeg de politie een melding van baldadige jeugd op de Oude Wereld in Kerk en Zanen. Voorlopig is er slechts n plek per dagdeel beschikbaar. Een afspraak maken voor het afhaalloket is niet nodig.

Stagiair e communicatie bij Alphens. Ook vanavond is er weer TOPavond. Het Raadhuis van Boskoop schatkamer van st servaas een plek vol verhalen - historische en persoonlijke. Nu beschikbaar in onze vestigingen: het bibliotheek alphen aan den rijn centrum.

De nieuwe bibliotheek op de Aarkade in Alphen aan den Rijn is voorlopig alleen met een reservering te bezoeken.

Scholen in Alphen en Kaag en Braassem bezorgd over schrappen laagdrempelige jeugdzorg door Go! Verhaal uitgelicht. Karin Roeleveld-van Der Pol.

Stagiair e communicatie bij Alphens. Ook vanavond is er weer TOPavond. Bekijk de openingstijden voordat je de bibliotheek bezoekt.

 • Nisrin 11.01.2021 09:18

  Heb je boeken gereserveerd?

 • Willemien 03.01.2021 14:55

  Bij Grand Café KADE 10 kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, maar ook de verrassende lunchkaart ontdekken. De agenda met activiteiten is te vinden op: www.