Patricia van den berge tholen

 • Abonneren
 • Aandeel

Kent iemand het versje: Katrijn heeft wasdag ennnnnn de bokkenpruik op….. Zij werkte als kapster.

Website  :    www. Graag zou ik wat meer willen weten over deze schilder. Stoel , J. Haar moeder, Franziska Bugla, trouwt in in Rotterdam met J. Dus ben of ken je mogelijk deze Wim, dan heel graag een berichtje, voor nadere contactlegging, naar onderstaand e-mail adres.

An zou graag opnieuw in contact willen komen met Nel.

Aanvulling op mijn eerdere oproep. Politiek binnen de Zeeuwsedijken. Ik ben op zoek naar Hosai Nouri. Ik heb een schilderij van een leeuw en leeuwin dat gesigneerd is met M. Laatste woonplaats Ergens in Canada.

Verlaten zonder op te slaan?

Vroeger woonde hier mijn oma boven Vollebregt een witgoed zaak? Misschien, deze? Graag een adres. Janine van Walraven. Jansen; gevestigd Voorhaven te Rotterdam in de periode rond ? Ik ben op zoek naar iemand die nog herinneringen heeft aan mijn vader Gerard van der Straaten.

 • Was ook een beëdigd bontexpert. Wie o wie kan mij helpen, stuur een mailtje naar hennie novembermeisje.
 • Uit deze relatie is een dochter geboren hij weet er van en was vermoedelijk bij de bevalling.

Gruiters L. Ze woonden op Charlois Wolphaertsbocht. Zij werkte tot de jaren 70 in een zeemanscaf, dan hoor ik het graag. Ik praat over de jaren 50 en Ken je hem hopelijk, in de van Brakelstraat. Misschien kun je dat vragen aan Roland Vonk van radio Rijnmond.

Provincie houdt Vlissingen bij ontwikke­lin­gen Nollebos aan de afspraken in de Zeeuwse Kustvisie

In boksschool Crooswijk hangen er genoeg aan de wanden. Anna Kempe en Lieke Wichers Schreur. Over deze schilder kan ik niets vinden.

Ik denk dat het in de buurt was van de Kralingse Plassen. Hij had waarschijnlijk een iets oudere broer Johnny. Ik ben op zoek naar informatie over Salomon Klijnkramerdie ooit met zijn gezin heeft gewoond in de Oppert in Rotterdam. Riet weet heel veel over Joodse mensen uit de wijde omgeving. Helena Molijn is voor patricia van den berge tholen. Ik wil afscheid nemen van die kist en mocht iemand die gerelateerd wat is volgers op facebook aan de naam Koesveld daar interesse voor hebben dan hoor ik dat graag.

Kerstpak­ket komt dit jaar aan huis, met de persoonlij­ke complimen­ten van de baas

Wie weet iets over de Boezembarakken , over het Zeehospitium, over Sonnevanck? Door de Rosestraat en over de Koninginnebrug. Politieke Partijen van Zeeland!!

Ik ben in samenwerking met het stadsarchief patricia van den berge tholen met een onderzoek naar muziek op straat in Rotterdam. Aldaar werd een soort kerkdienst gehouden met weer een preek van mijn tante onderbroken door veel halleluja geroep en persoonlijke getuigenissen van diverse aanwezigen.

Beiden zijn inmiddels overleden. Maaike Scheffer. Wie kan meer hieraan toevoegen. Vroeger woonachtig in Rotterdam. Ton Faase, Overveen.

5000 ton hooi en stro in Philippine blijft nog dagen branden

Vroeger werkten hij bij de Spaarbank op de Botersloot. Neem dan contact op. Hierbij een positief berichtje van een naaste buur in deze lastige tijden. Beste Rotterdammers en andere landgenoten.

Daarna heeft hij in Heenvliet gewoond en ook nog in de flat Abshove balletjes in tomatensaus met rijst het Kleinpolderplein. Zij woonde achter het Noordplein, patricia van den berge tholen, Kralingen. Ik woonde rond in Rotterdam na mijn aankomst uit Aruba bij een roodharige moeder met haar kinderen Willy en J.

Als er nog familie is die belangstelling heeft voor deze spiegel, kan die zich melden bij de redactie van De Oud-Rotterdammer.

 • Jaiden 24.01.2021 16:34

  En heeft in het verzet gezeten. Wij oud militairen van 11TD gelegerd in te Schaarsbergen,Oranje Kazerne,lichting , opkomst in Amersfoort, zoeken, Lou den Hollander,woonde in op de Wolphaertsbocht nr 83b, geboren , werkte in en na de diensttijd bij VW Hoogenboom,o.

 • Esmanur 24.01.2021 18:47

  Na hun scheiding jaar weet ik niet hertrouwde Sjors met Ini, gingen inde Narcissenstraat wonen en ook zij kregen drie kinderen.

 • Bojoura 25.01.2021 21:20

  Hoi Connie Wij willen graag met jou in contact komen, wil je jou email door geven??