Oordopjes op maat laten maken voor zwemmen

 • Abonneren
 • Aandeel

Klantenbeoordeling 8. Registeren Wachtwoord vergeten. Klantenservice Werkdagen tot -

Ook het geroep en gegil in drukke zwembaden kunnen je gehoor blijvend beschadigen. Bent u fan van watersport? Daarnaast hebben we een eigen laboratorium, waardoor we de productie van onze otoplastieken in eigen handen hebben.

Blog overzicht. Bij directe pijn komt het meestal doordat water in het oor ervoor zorgt dat er een verhoogde druk of een verstopping ontstaat.

De ideale omgeving voor bacterin om zich in te nestelen. Bekijk onze maat gemaakte oordoppen. Kinderen en mensen die met regelmaat in en op het water van hun sport en passie genieten, zijn extra kwetsbaar.

Gelukkig kunnen oordoppen voor tijdens het zwemmen ook op maat gemaakt worden? Waarom en wanneer heeft u gehoorbescherming nodig.

Droomacties

Gerelateerde berichten. De beste manier om te achterhalen of een hoorapparaat iets voor u is? Bekijk ons assortiment zonnebrillen Klik hier. Oordoppen voor bij het zwemmen sluiten de gehoorgang hermetisch af, waardoor vocht niet naar binnen kan. Vrijblijvend testen. De oordoppen van Alpine SwimSafe zorgen dat er geen water in uw oren komt.

Omdat Zwemdopje. Wat is gehoorbescherming voor bij het zwemmen. Waarom Lapperre. Op maat gemaakte oordoppen: ProActiv Swim Customized Professional Deze oordoppen voor tijdens het zwemmen worden op maat gemaakt en zijn speciaal ontworpen voor beoefenaars van watersporten, zwemmers en mensen die regelmatig last hebben van oorontstekingen. Oren die ontstekingsgevoelig zijn willen we natuurlijk wel zo goed mogelijk beschermen.

Zwemdoppen tijdens watersport

Beste deal. Vul bovenaan deze pagina jouw gegevens in, zodat de dichtstbijzijnde StAr gecertificeerde audicien contact met je op kan nemen om een afspraak te maken. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ook daarvan kun je oorpijn, oorontsteking en zelfs gehoorverlies krijgen.

Een ander voordeel is dat ze ondanks de waterdichte afsluiting nog steeds geluid doorlaten. Oordoppen voor bij het zwemmen sluiten de gehoorgang hermetisch af, oorontstekingen of gehoorverlies na het douchen. Hoe kan ik mijn gehoor testen. Zwemmen Heeft u last van oorpijn, waardoor vocht niet naar binnen kan, vandaag verstuurd Standaard geleverd in mooie verpakking. Over ons Klantenservice Inloggen.

Wil je contact met ons opnemen?

Advies en gehoorbescherming op jouw maat Bij Schoonenberg krijg je van onze specialisten vrijblijvend advies over gehoorbeschermers. Ook als jouw oren niet nat mogen worden vanwege een beschadiging aan de gehoororganen bieden deze standaard oordoppen een uitkomst. Volg ons. Daarom is het aan te bevelen om hierbij goede oordopjes te gebruiken. Ook hoef je niet bang te zijn om de op maat gemaakte zwemdoppen kwijt te raken in het water.

 • Instellingen opslaan.
 • De pijn hoort echter snel te verdwijnen op het moment dat het water weer het oor is uitgelopen.
 • Water en luchtvochtigheid Het gaat niet alleen om het water zelf, maar ook om de luchtvochtigheid.
 • Dus kom eens langs om kennis te maken of de beschermers uit te proberen.

Dit omdat er veel mensen zijn die tijdens het zwemmen last hebben van oordopjes op maat laten maken voor zwemmen in het oor of andere irritatie? Fiddler on the roof musical wiki gebruikte zoekwoorden. Door het gebruik van zwemoordopjes voorkom je dat er vervuild water in het oor binnenkomt, waardoor de kans op oorpijn of een oorontsteking aanzienlijk vermindert.

Populaire merken. Aanbevolen artikels. Maak een afspraak. Dan doe je er goed aan om je oren te beschermen met speciale oordoppen voor bij het zwemmen. Standaard oordoppen voor het zwemmen Voor watersportactiviteiten zijn er diverse standaard oordoppen verkrijgbaar. In een zwembad is er een hoge luchtvochtigheid.

Water en luchtvochtigheid

Ook daarvan kun je oorpijn, oorontsteking en zelfs gehoorverlies krijgen. Er is echter ook een groep personen die daar echter flinke irritatie aan overhoudt.

En vergis u niet: ook het geroep en gegil in drukke zwembaden kunnen uw gehoor blijvend beschadigen.

Beschikbaar in 3 verschillende maten. Goede oordoppen op maat zorgen er namelijk voor dat er geen water in het oor kan komen. Oordoppen Home.

 • Reynaldo 15.02.2021 09:40

  Vergoedingen Belastingaftrek Hoortoestel verzekering. Een ander voordeel is dat ze ondanks de waterdichte afsluiting nog steeds geluid doorlaten.

 • Nouh 12.02.2021 17:36

  Dit komt doordat de oordoppen niet speciaal op maat zijn gemaakt voor jouw oren.