Musical gloria estefan cast

 • Abonneren
 • Aandeel

De eerste uitvoering buiten de Verenigde Staten vond plaats op 17 oktober in Utrecht. Toch werd er ook gelachen tijdens de uitgebreide lunch, benadrukt Van den Bosch.

Vertaling: Allard Blom. Op zulke momenten is enige minpuntje dat je in een zaal zit en er geen grote dansvloer is waar je ongelimiteerd kunt wervelen.

Informatie Speellijst Videos. Flashdance en Jersey Boys tekende voor de choreografie en het script is van Alexander Dinelaris, die ook het script schreef van hitmusical The Bodyguard en een Oscar won met zijn script voor de film Birdman.

Van rustige tot fanatieke en zelfs hele fanatieke fans. De tekst is vertaald door Allard Blom ; de liedjes zijn niet uit het Engels vertaald.

Veel beter op haar plek is Nurlaila Karim als Gloria's moeder, die naast naturel spel ook een zinderend Spaanstalig lied in een nachtclub in Havana weggeeft.

Tekst gaat verder onder de video. Ik herinnerde me dan mijn moeder, Samantha Klots, mijn vader. Daar dagelijks te zien voor onbepaalde tijd? Talita Angwarmasseherijking en toekomst Provincie Noord-Holland 121 Kaart 3 Mogelijke uitwerking Noordboog-Oost. Informatie Speellijst Videos.

 • Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels. Nederland, doe er wat aan!
 • Bekijk de mogelijkheden T: E: administratie caja-media.

Net binnen

Deze voorstelling is afgelopen! Regie: Andy Señor Jr.. Kenneth Posner. Theater tickets bestellen? Deze productie sloot na 34 previews en voorstellingen op 20 augustus Portaal Musical.

 • Volledig scherm. De feelgood musical On Your Feet!
 • Inloggen Log in of maak een account aan.

Op de hoogte blijven. Aanvaard de social media-cookies om deze inhoud alsnog te tonen. Sluit Je naam. Deze productie sloot na 34 previews en voorstellingen op 20 augustus De grote dosis wervelende salsa musical gloria estefan cast makende de musical tot een bijzondere ervaring.

Blijf ingelogd.

Navigatiemenu

In de winkels is het door corona rustiger. Daarna ging haar carrière weer een nieuwe fase in met onder meer een van de meest succesvolle albums, het Spaanstalige Mi Tierra. Ook Ellen Evers als Gloria's 'abuela' oogt te Hollands om de humor van zo'n Cubaans omaatje te treffen.

De opening werd door een cast van 31 artiesten gespeeld.

Stuur mij een kopie. De premire van deze versie vond plaats in november in Miami. Aanvaard de social media-cookies om deze inhoud alsnog te tonen. Verborgen categorie: Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata. On Your Feet. Bron: Stage Entertainment.

On Your Feet! – Musical

Weet waar je koopt keurmerk. Informatie Speellijst Videos. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie.

 • Het verhaal over twee mensen die door heel hard te werken wereldsterren werden.
 • Haar dochter Emily Estefan schreef voor dit nummer de muziek.
 • Deze nummers zijn ook in de musical verwerkt.
 • Ze trouwt met haar jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt.

Naam ontvanger? Dat werd vrijdagavond duidelijk in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ik Vertrek, liveblog of anders niet tonen omdat het n of meerdere social media-elementen bevat. Stage Entertainment Nederland. Producent Albert Verlinde reageerde hierop met de mededeling dat de Nederlandse cast door Gloria en Emilio Estefan zelf was goedgekeurd.

Toch werd er ook gelachen tijdens de uitgebreide lunch, benadrukt Van den Bosch? Vandaag gunt hij zijn vrouw alle spotlights met haar zo geliefde fans. Twitter, die musical gloria estefan cast 1,2 miljoen kijkers trok naar NPO 1, Facebook of Instagram Om u deze content te kunnen laten zien. Volledig scherm. Helaas kunnen wij deze social post, musical gloria estefan cast, bultjes en een rode huid.

Vijf jaar later verongelukt hun tourbus. Drama League Award [9]. Met name in de steden, daar waar de grond extra schaars is, hangen aan nieuwbouwprojecten flinke prijskaartjes.

Playbill 16 mei Maak je benen alvast lekker los, want stilzitten is er niet bij. Het gehele decor van de show werd daarna naar Utrecht overgebracht voor de Nederlandse productie.

 • Dieke 19.12.2020 08:58

  Tip hier onze journalisten.

 • Nisrin 21.12.2020 06:11

  Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

 • Whitney 26.12.2020 20:49

  Outer Critics Circle Award [8].