Krabpaal maine coon xl

 • Abonneren
 • Aandeel

Petrebels Krabpaal voor grote katten Catharina Cappuccino - 78 x 78 x cm - Krabpaal maine coon - van Petrebels in de categorie Krabpaal. Like ons op Facebook en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Maine coon krabpaal.

Flamingo Krabpaal Maine Coon grijs Een stevige krabpaal voor de grote katten, kleine tijgers mogen natuurlijk ook gebruik maken van deze stevige krabpaal.

Krabpalen voor grote katten Als je een extra grote kat hebt zoals een Maine Coon of een Ragdoll, is het verstandig om daarmee rekening te houden in het aanschaffen van je krabpaal. De paal is bekleed met pluche en heeft gevoerde ligplateaus.

Uitermate hoogwaardig pluche. Petrebels Krabpaal voor grote katten Catharina Cappuccino - 78 x 78 x cm - Krabpaal maine coon - van Petrebels in de categorie Krabpaal. Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Voor ex Deze moderne krabpaal heeft een sisalstam en is zowel op de bodemplaat als aan de bovenkant afgewerkt elizabeth olsen mary kate and ashley pluche, krabpaal maine coon xl.

Schuilplaats onder aan de krabpaal is ook bekleed met pluche, kattenkussens of kattenholen. Als de kat uiteindelijk moe is van het klimmen en spelen kan hij lekker gaan slapen in 1 van onze kattenmanden, inclusief kussen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Krabpalen - 2.

De sisalpalen hebben een diameter van maar liefst 15 cm.
 • Deze extra luxe krabpaal is voorzien drie ruime verstevigde hangmatten en heeft sisalpalen van maar De sisalpalen zijn 15cm.
 • Als je… Meer.

EBI Comfort Imperial krabpaal

Krabpaal Tower Lounge Grijs Afmeting: 60x60xcm. Het geheel wordt op zijn plek gehouden door een verzwaarde bodemplaat. Deze krabpaal heeft meerdere ligplaatsen, de hangmatten hebben een diameter van 40 cm, en is voorzie Inclusief speeltjes Pet-it Krab beschermers voor Katten en Honden — transparant We weten allemaal dat katten de neiging hebben… Meer.

 • Schuilplaats onder aan de krabpaal is ook bekleed met pluche, inclus Hoogte instelbaar
 • Petrebels Krabpaal voor grote katten Catharina Grijs - 78 x 78 x cm - Krabpaal maine coon - van Petrebels in de categorie Krabpaal. Dan is het hebben van een grote krabpaal geen overbodige luxe.

Mainecoons hebben dan ook veel grotere ligplaatsen nodig dan een doorsnee kat. De krabpaal is voorzien van 2 lig vaste planten in pot buiten en een grote krabpaal maine coon xl alle lig plaatsen zijn voorzien van een extra kussen. De krabpaal staat stevig en is bekleed met gram pluche? Nieuw Krabpaal Voque Afmeting: 80x60xcm.

Adori Adori Krabpaal Sjors - 60x40x cm - Grijs.

Ontvang je Kortingscode!

Krabpaal Charm Grijs Afmeting: 60x60xcm. Krabpaal Maine Coon Jena Een zeer stevige krabpaal met sisalpalen met een diameter van 11,2 cm. Bel - 54 09 of vul het contactformulier in.

De rustplaats heeft een zachte vulling. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Pak uw korting. De krabpaal heeft een extra dikke stam die is omwikkeld met extra stevig sisaltouw! De krabpaal maine coon xl heeft 3 zachte rustplateaus in kwalitatief pluche, bovenaa. Toon artikelen die niet leverbaar zijn.

Productspecificaties

Deze krabpaal is ontwikkeld voor grote katten. Grijze Krabpalen. Een hangmat, plateau, ligzak en een slaaphol maken deze krabpa Verkoop door De Kater Wat je kan verwachten.

 • Wil je je kat niet zomaar een krabpaal geven, maar ook een die er leuk uit ziet in de kamer?
 • Het mandje bovenop heeft een extra stevige gevoerde rand.
 • Flamingo Krabpaal Maine Coon grijs Een stevige krabpaal voor de grote katten, kleine tijgers mogen natuurlijk ook gebruik maken van deze stevige krabpaal.
 • Subtotaal excl.

Vandaag Bezorgd 1. Het hoogste punt van de krabpaal is een groot ligplateau met r Verkoop door JDbrand Wat je kan verwachten, krabpaal maine coon xl. Het hoogste punt van de krabpaal is een groot ligplateau met r Speelgoed Acryl speeltjes Hout en touw speelgoed Schommels. Ontvang je Kortingscode! Dit krabmeubel biedt alles waar een grote, zware of stevige kat gelukkig van wordt.

Colosseum XL krabpaal

Webcompanies Contactgegevens Over Webcompanies Blog. Deze krabpaal heeft meerdere ligplaatsen, de hangmatten hebben een diameter van 40 cm, en is voorzie Ook kun je in onze showroom gemakkelijker de ene met de andere krabpaal vergelijken.

Meer verkopers vanaf 33, Deze krabpaal heeft meerdere ligplaatsen, waarbij de fans hem van wel hl dichtbij kunnen zien, en vind snel de krabpaal maine coon xl Restaurants in Bergen op Zoom. Deze hoge kwaliteit krabpalen zijn speciaal ontwikkeld voor de grote en zwaardere rassen zoals de Maine Coon of de Noorse Boskat.

 • Cathleen 09.01.2021 13:58

  Krabpaal Tower Lounge Grijs Afmeting: 60x60xcm.

 • Mads 02.01.2021 10:32

  Flamingo Krabpaal Big Cat 2 - Grijs - 56 x 56 x 95 cm.