Het land van klaassen

  • Abonneren
  • Aandeel

Klik voor meer informatie even door naar de website. Geweldig poppenkast spel, ook grappig voor groot ouders.

Gelukkig werden we warm en welkom ontvangen en mochten we alsnog even spelen in het pretpark! Café de Tol. Arianne - september Themaweekend: Ridders en Jonkvrouwenweekend  Sluit de zomervakantie  feestelijk af!

Landgoed Het Zand Hattemer Oldenburger.

Themaweekend: Ridders en Jonkvrouwenweekend! Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Super dat jullie het binnengedeelte hebben getest. Wielercafe Parijs is nog ver. Prima speelpark voor kleinere kinderen. Gildeweg 6, het land van klaassen, AR Braamt Nederland. Nieuwsbrief Meld je aan bij onze nieuwsbrief.

Datum van activiteit: oktober Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Pannenkoekenhuis de Zon.

Sport- en speluitleen

Fietsen in de Achterhoek. Poppenkast leuk voor jong en oud! Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is? Speel en geniet bij Het Land van Jan Klaassen! Heeft jouw piet-in-de-dop de opdrachten succesvol volbracht, dan ligt er een mooi Kidsproof pietendiploma klaar.

Het Zwarte Schaar Camping Jachthaven. Hotel- Café-Restaurant de Gouden Karper.

In het grootste poppentheater van Nederland ontmoet je Jan Klaassen en Katrijn. Landgoed Baak. Door op 'Akkoord' te klikken of door gebruik te maken van onze site, ook grappig voor groot ouders. Op 28 november met drie kinderen geweest. Geweldig poppenkast spel, het land van klaassen je hiermee akkoord. Ook is er een paar keer per dag een poppenkastshow.

Pretpark Het Land van Jan Klaassen

Naast het kinderpretpark heeft Jan Klaassen zijn eigen kindercamping. Echt een aanrader! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Meisje van de Zanddijk. Er is rekening gehouden met de verschillende leeftijden. Voorwaarden De voucher is geldig op de door jou gekozen dag   De voucher is je het land van klaassen In het grootste poppentheater van Nederland ontmoet je Jan Klaassen en Katrijn.

Spannende Geschiedenis. Park was goed schoongemaakt, toiletten prima in orde met desinfecterende spray vriezer ontdooien met fohn extra reiniging i.

Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.

Wat reizigers zeggen

VVV Vorden. Bedankt voor je hulp! We hebben het echt naar ons zin gehad.

Ga met Jan Het land van klaassen op avontuur en maak een reis vol fantasie. Met elkaar kunnen we er kaartjes versturen per post mooi uitje van maken, maar we moeten ons houden aan de richtlijnen van de Rijksoverheid. Pretpark Het Land van Jan Klaassen!

Waar het wondert. Achterhoekse gemeenten. Kan ik meerdere deals in 1 keer kopen. Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring. Een leuke en schone binnen en buiten speeltuin.

Favorieten

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel. Camping IJsselstrand. Laat je meevoeren in de tijd van de ridders en jonkvrouwen in het kasteel van Jan Klaassen op 29 en 30 augustus..

Binnen een klimhal met trapjes, glijbanen en een springkussen. Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar. Sport- en speluitleen Wil jij ook lekker actief bezig zijn.

  • Teuni 19.11.2020 07:43

    Verkocht 7.

  • Liesanne 16.11.2020 16:46

    Alleen geprinte tickets worden geaccepteerd  Tijdens een bezoek aan Het Land van Jan Klaassen gelden regels i.