David hockney pop art obras

 • Abonneren
 • Aandeel

Fraai boekwerk waarin de collectie Gulbenkian in full colour wordt gepresenteerd. Drie catalogi met kunstuitingen op vele terreinen van Frankrijk in relatie tot Rusland en Duitsland en eigen kunstontwikkelingen in het tijdvak van tot Más.

The future of the Object! Twee rijk geïllustreerde boeken van de Kempen Pers. Kavel van 10 x Kunstforum Internationaal, het tweemaandelijkse toonaangevende Duitse kunstblad in paperback Meer. Rijk geïllustreerde monografie over de beeldhouwer Arthur Spronken. Rijk geïllustreerde catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling in het Museum Valkhof te Nijmegen.

Geïllustreerde catalogus n. Hockney Posters - mooi overzicht van David Hockneys originele affiches Meer.

Fraaie uitgave met dito fotoreproducties van het werk van Jan Rijlaarsdam. Zijn schilderijen van Californische zwembaden en herenhuizen markeren grote ruimtes en heldere kleuren. With over illustrations, Parijs Meer? Rijk gellustreerde catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling in het Museum Valkhof te Nijmegen. Gezocht standaardwerk op het gebied van typografie en fotomontage, david hockney pop art obras.

Oeuvres sur papier - uitgave Centre Pompidou, 36 in colour.

Met op de omslag een originele litho. Een overzicht over conceptuele kunst in Nederland en een catalogus van besproken kunstenaars. Nou, je hebt met ze geëxperimenteerd via de fotografie en collagesamenstellingen van polaroids.
 • Klik snel door de bijgevoegde afbeeldingen en u weet waarom dit werk de naam 'Speelboek' mee kreeg.
 • Rijk geïllustreerde catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling in het Museum Valkhof te Nijmegen.

De vierde dimensie in de kunst. Drie items uit de serie point d'ironie Meer. Otras subastas interesantes. Programmaboekje met originele van het blok gedrukte houtsnede op voorzijde. Voor David Hockney, Los Angeles was een plaats waar hij zijn seksualiteit openlijk kon leven.

Folio 36,5 x 27 cm compleet met o. Vijf monografieen, rijkelijk geillustreerd en in uitstekende staat.

 • Rijk geïllustreerde catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling in het Museum Valkhof te Nijmegen. Niet minder dan afbeeldingen illustreren dit werk Más.
 • Twee grote boeken over oude en klassieke kunst. Fraai geïllustreerde monografieën over Ensor en zijn werk.

Lot van 7 boeken over de kunstenaar Meer. Nou, je hebt met ze gexperimenteerd via de fotografie en collagesamenstellingen van polaroids. Puedes configurar tus preferencias de cookies utilizando los botones de abajo.

Lot van vier uitgaven van en over de kunstenaar Meer. Zeldzaam prachtboek over het eigen werk van deze meestervervalser. Fraaie door Christiaan de Moor gesigneerde Italiaanse catalogus uit de jaren ' Rijk gellustreerd werk over tandheelkunde in de david hockney pop art obras.

Rijk geïllustreerde vernieuwde uitgave van het oorspronkelijk bij Paschier van Wesbusch in uitgebrachte werk. Hopper, Israels, Kandinsky en Munch. Programmaboekje met originele van het blok gedrukte houtsnede op voorzijde.

Drie prachtige boeken over de schilderkunst en grafiek van Rothko en Kelly. Ht david hockney pop art obras voor liefhebbers van klassieke en moderne kunst, art deco Ms, fotograaf en schrijver David Douglas Duncan. Maak account of Inloggen. David Hockney maakte deel uit van de groep waarin hij exposeerde Jonge tijdgenotende tentoonstelling die het begin van markeerde Pop Art Britten.

Sandy Skoglund's bestires scheiden zonder eigen inkomen.

Er zijn 84 zinnen met `art ` gevonden

Mayer 2-delig naslagwerk met Verrassend en zeer mooi vormgegeven kunstenaarsboek van vermaard video-kunstenares Pipilotti Rist. Verschenen in een beperkte oplage van exemplaren, compleet met alle houtsneden.

With a lot of reproductions Más. Mode als een eerbetoon aan pop-art door Roy Lichtenstein.

Maar hij heeft extreem eigentijds gewerkt, waarvan 1 voor een overzichtstentoonstelling en 1 over religie in het werk van Heyboer! Lot van vier uitgaven van en over de kunstenaar Meer. Twee catalogi, zowel david hockney pop art obras de schilderkunst als via elektronische media. De A van Cobra in woord en beeld - uitgave t. De vierde dimensie in de kunst. The future of the Object. Mesdag in beperkte oplage.

Crea tu cuenta gratis

De invloed van primitieve kunst in het werk van Corneille. Klik snel door de bijgevoegde afbeeldingen en u weet waarom dit werk de naam 'Speelboek' mee kreeg.

Lot van 16 nrs, periode Meer. Overzichtwerk van de kunst van de 20e eeuw en 5 monografieën van conceptuele kunstenaars Más.

Facsimile van het opus magnum van Werkman; portfolio van 20 gelithografeerde platen Ms. Out of Print publicatie die dieper ingaat op 'A beetle on a needle' van Fabre. Het laatste door Hundertwasser vormgegeven boek in gelimiteerde editie met originele kleurenets.

 • Özlem 23.11.2020 17:32

  Drie catalogi met kunstuitingen op vele terreinen van Frankrijk in relatie tot Rusland en Duitsland en eigen kunstontwikkelingen in het tijdvak van tot Más.

 • Irfan 21.11.2020 15:28

  Fraaie uitgave met dito fotoreproducties van het werk van Jan Rijlaarsdam. Echter Deze kunstenaar werd geboren op 9 juli in Bradford, Engeland.

 • Heintje 26.11.2020 15:23

  Ze zijn beroemd hun portretten van kunstenaars, de Britse aristocratie en de Amerikaanse socialite. Mesdag in beperkte oplage.