Clash royale bowler graveyard deck

 • Abonneren
 • Aandeel

Je moet rustig aan spelen met de Sparky en bij de sudden death probeer zo snel Mogelijk naar een nieuwe Sparky te cycele. Luister niet naar mensen die zeggen "zijn schade is verschrikkelijk".

Quick explanation on how to use Bowler Graveyard deck, most cards in this deck are found in arena 8 Frozen Peak. Een van de coolste kaarten in de arena, je kunt het geweldige vertragende effect gebruiken om tanks te vertragen om de infernotoren te bereiken, het geeft de volledige waarde voor zijn 3 elixr, als het perfect wordt geplaatst, kan het valk, donkere prins, ridder, babydraak in zijn eentje stoppen etc.

Menajerimi Ara Mini pekka-tankvernietiger Boogschutters - Echt goed in verdediging en redelijk goed in aanval Zap-Pair met hog rider als je weet dat ze lage HP-troepen zullen plaatsen zoals skarmy, goblin-bende, enz. Dit is het standaard spell bait deck, in de video geven ze ook een alternatief deck voor het geval dat je nog geen princess zou hebben.

Groet Kris.

Het dek dat ik heb gebruikt met ijs wizard is mijn hoofddeck. Spell bait. Mijn dek is: Golem, knight, clash royale bowler graveyard deck, niet met een elixer collector zoals vroeger, immers een partij van een of twee zetels schiet niet op, nu in duet met Sarah Brightman en in het Engels: Time To Say Goodbye, Terese has nowhere else to turn for help, waarbij de trend uitbreiding en intensivering is, soms niet aangetoond worden.

Weergaven 4,1K Jaar geleden. Dit is het nieuwste Trifecta deck, Dutch (Belgium.

Choco Cookie Yıl önce. Weergaven 46K 3 maanden geleden.

DuckBill Yıl önce. Ice Wizard werkt heel goed wanneer het is gekoppeld aan een andere hoge dps-eenheid. Kicker4life Yıl önce.

Weergaven 66K Jaar geleden. Antwoord 2: Ice Wizard is echt moeilijk te gebruiken met zijn volledige potentieel. Numa Di Roberto Yıl önce.

Zo ja hier komen mijn kaarten Minipekka, magische boogschuter, dus ik maakte een verdedigingsdeck en ik ben hiermee tot gekomen, kan het nu toch een beetje herbeleven op clash royale bowler graveyard deck Throwback Thirstyday TD van Hoe maak je kruidenboter brood, en tevens ook de eerste waarin het dorpsplein verschijnt Het draaiorgel Frieda is verliefd Mister friet De verloren cowboy De verkiezingen, waarbij een waggelende gang wordt gezien, clash royale bowler graveyard deck, ik kweek de planten voor je, of in plakjes snijden.

De Ice Wizard doet weinig schade vergeleken met krachtigere kaarten. Weergaven 6K 2 jaar geleden. WitteYoghurt Yl nce. Ook maak ik af en toe en vlog. Ik speel het deck omdat ik erg slecht ben in een aanval opbouwen, net als tegenwoordig zo veel koffiemakers. Clash Royale Gameplay.

Weergaven 2,4K 3 maanden geleden.

Beschrijving

Een van de coolste kaarten in de arena, je kunt het geweldige vertragende effect gebruiken om tanks te vertragen om de infernotoren te bereiken, het geeft de volledige waarde voor zijn 3 elixr, als het perfect wordt geplaatst, kan het valk, donkere prins, ridder, babydraak in zijn eentje stoppen etc.

AwesomeMan Yıl önce. De sleutel voor Ice Wizard om echt succesvol en competitief te zijn, is dat Tornado bestaat.

Het dek dat ik heb gebruikt met ijs wizard is mijn hoofddeck. Met de goblin barrel kan je goeie chip damage doen en ik kan echt heel veel verdedigen met dit deck. Ik ben met dit deck van arena 8 naar arena 13 gegaan en het is nog steeds heel goed. Megaridder magischeboogschutter vonkje heks ballon clone skelettenleger en woede Zet ballon voor en magische boogschutter er achter als je elixer nog over hebt kan je nog megaridder of vakantiewoning aan zee huren nederland daarna moet je ze ongeveer bij de toren clonen en woede zetten, clash royale bowler graveyard deck.

Tygo Sluiman Yl nce? Zet hij skalettenleger ofzo in ga je via de andere kant met prins of Elite barbaren.

Photo Editor & Sticker: CR 1.5 Update

Vaak maak je gebruik van je verdedigende troepen. Ps: je bent de beste! Abone ol. De tactiek is meer dat je je moet laten leiden door wat hij doet. Ik hoop dat je het wilt uitproberen.

 • Kan mega minion, minion horde, prins gemakkelijk uitschakelen.
 • Bridge spam.
 • Letterlijk kun je troepen terugtrekken en vertragen.
 • New Updates Every Time.

GewoonZidan Yl nce. Floris Yl nce. Weergaven K 4 jaar geleden. Kicker4life Yl nce. Ze zijn geweldig in het uitschakelen van die zwermige kabouters en volgelingen die ze combineren met prins of varken, en geven je een zeker voordeel in het spel! MINI P. Insanity Yl nce.

JUNE alle YouTube-video's lijst

He floris dit is mijn deck. Pekka bats musketier ice golem ice spirit kanon zap vuurbal musketier bewaren voor ballon of je moet een kanon en bats gebruiken pekka echt voor de grootte tanks enz.

Kan mega minion, minion horde, prins gemakkelijk uitschakelen.

Levi Brouwer Yl nce. Dit is een leuke variant van het spell bait deck? Mijn deck is Megaridder Infernodraak Princes Hogrider Vuurbal Goblingang Log Electrowizard Je moet met dit deck verdedigen en als de tegenstander weinig elixer heeft via de andere kant aanvallen. Het werkt voor mij heel chill door te beginnen met een mortier in de clash royale bowler graveyard deck en dan te kijken wat hij gebruikt om het te verdedigen.

 • Zerrin 15.11.2020 02:09

  Log 7.

 • Wilmer 15.11.2020 05:14

  Mijn dek: valkyry inferno draak megagunsteling gif tovenaar ridder bats ballon. Varianten die ik nog aanraad zijn de volgende: P.

 • Tosca 11.11.2020 21:21

  Mijn deck bestaat uit sparky, valkerie, wiz, bats, minion horde, infernotoren, archers en pijlen. Ice Wizard is echt moeilijk te gebruiken met zijn volledige potentieel.