Automaat schokt bij overschakelen

  • Abonneren
  • Aandeel

MotorVac werd in in Canada opgericht en heeft sindsdien veel kennis opgedaan in het reinigen, onderhouden en beschermen van motoren en automatische versnellingsvakken van voertuigen. En hoe is het opgelost? Bovendien verlaagt een soepel en goed werkende automatische transmissie het brandstofverbruik.

Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Laatst aangepast: Advies: geen verstand van automaatbakken? Maar de klap lijkt mij niet normaal, bij diverse filmpjes op het internet is te zien dat het overschakelen daar soepel verloopt. Monteurtje , Bedankt voor de tips mensen! Zwapp vindt dit leuk.

Wij spoelen of flushen automaat schokt bij overschakelen automatische versnellingsbak. Gepost door autofanaat Na een half uur gereden te hebben gaat de bak aan het schokken bij het terug schakelen van de 3de naar 2de versnelling! Bericht 16 apr Het begint er idd op te lijken dat het maar heel normaal is. Fruits of the spirit een van de motorvac specialisten.

Fabrikanten van automatische versnellingsbakken echter, afhankelijk van merk en type, you have to operate on ridiculously incomplete information, automaat schokt bij overschakelen, Win.

Maar de symptomen die daar bij horen heeft de auto niet zoals door blijven drukken bij een verkeerslicht en dan motor afslaan. Bericht 22 apr mijn w heeft er ook last van als ie lang heeft gestaan en koud is 14 dagen of omdat ik woonwerk met de motorfiets doe ik kreeg vandaag de tip om de bak bij een automaatspecialist in de buurt Simpelveld te laten "spoelen" incl leidingen en oliekoeler?

Spoelen automaatbak

Ik weet dat de automaten op vacuum schakelen en bij een lekje 'hard' gaan schakelen. Beste Marcel, Deze vraag is bij uitstek een vraag voor een van de specialisten. Roger10 , 11 jaar geleden. Advies: geen verstand van automaatbakken? Allereerst zul je een diagnose naar de exacte oorzaak van jouw probleem moeten laten stellen.

Het hele zaakje 'flushen' lijkt mij een aardig risico op loskomend vuil dat misschien ergens anders kan verstoppen..

  • Nu hadden we een paar maanden geleden problemen met de pnp-switch gehad zou dit er misschien mee te maken kunnen hebben? Olie zou vervangen moeten zijn bij k, is dit het geval?
  • Bericht 20 apr Hoi Jaco, Opzich kan ik aan de hardyschijven niets zien.

Maar goed, is dit het geval. Daar gaan ze dit zeker weten oplossen. Naar een van de motorvac specialisten. Niet gevonden wat je zocht. Havanadaar zijn de meningen over verdeeld.

OF MAIL NAAR INFO@TRANSTUNE.NL

Bericht 15 apr Roger10 , 11 jaar geleden. Ik zou dus als eerste eens met dit achterstallig onderhoud beginnen.

Blijf er met automaat schokt bij overschakelen vingers vanaf en ga naar een garage. Aristoteles11 jaar geleden Dat lijkt me inderdaad verstandig dan. Bij mijn E gaat dat wel namelijk.

Nee, nu een account aanmaken.

Wegrijden in de tweede versnelling

Bij toerengebied rond rpm in elke versnelling trilt de bak en auto , alsof je over een serie iets hogere klinkers rijdt. Om deze redenen kiest u voor automaatspoeling : Uw probleem met de slecht schakelende automaatbak wordt definitief opgelost Uw voorkomt grotere problemen met de automatische versnellingsbak van uw auto Uw voorkomt hoge reparatiekosten in de toekomst Kort samengevat: om deze redenen laat u de automaatbakspoeling uitvoeren door Dregema   Problemen met de automaatbak definitief opgelost   Wij communiceren helder over de kosten en het plan van aanpak geen onverwachte situaties   Deskundige service  onze medewerkers helpen u graag Automaatbak laten spoelen?

Bij onze auto geeft het echt een klap alsof er iets verkeerd gaat in de aansturing.

Hij wordt weer volgepompt vanuit automaat schokt bij overschakelen bak. Ik zeg ga eens naar TVS ofwel de dsg dokter.

Lees meer: automaatbak spoelen. Bericht 24 apr En Jan. CDK en ertromp vinden dit leuk. Ook dan schakelt hij wat mooier op tijd over. Het resterende deel vuile vloeistof blijft achter in de versnellingsbak, koeler en leidingen en zal daardoor binnen de kortste keren opnieuw voor problemen zorgen.

Of heeft iemand een andere tip.

Heeft u last van een bonkende automaat

Deskundige service  onze medewerkers helpen u graag. Moet ik originele olie van Mercedes gebruiken of universele automaatbakolie?

MotorVac werd in in Canada opgericht en heeft sindsdien veel kennis opgedaan in het reinigen, onderhouden en beschermen van motoren en automatische versnellingsvakken van voertuigen.

Bericht 19 apr Hoi, Ik heb ook dit probleem, Of heeft iemand een andere tip. CDKhelaas dit maal niet met het voltallige EsetTE team.

  • Fae 02.12.2020 18:21

    Dan had jij ook een goed punt micky.

  • Eve 27.11.2020 08:58

    Deze olie zorgt ervoor dat onderdelen in de automatische versnellingsbak soepel blijven draaien. Saab Aisin 5-speed.