Witte deo vlekken uit zwarte kleding

  • Abonneren
  • Aandeel

Tips en voordelen van afslanken donderdag 12 november. De droger zorgt er juist voor dat de vlekken hardnekkig worden. Doe nu de stijltest.

Laat het zitten voor 5 á 10 minuten. De reactie van de spray op de huid in combinatie met de stoffen, zorgen ervoor dat er gele vlekken ontstaan.

Stop het kledingstuk met de deodorant vlek in het emmertje. Maar ook daar kan je vlekken door krijgen. Doe een scheutje wasmiddel op de vlek en laat het 30 minuten intrekken. Doe eventueel een mondkapje voor. Meer uitleg nodig?

Citroen Een citroen kan je ook prima gebruiken om zweetvlekken te verwijderen. Fashion Door Redactie 29 juni Bijvoorbeeld aan de binnenkant van een shirt of in de okselzone van je favoriete blouse. Stap 4: Doe het kledingstuk in de wasmachine en draai een was zoals je gewend bent. Het product hiervoor heb je waarschijnlijk al in huis.

Zweetvlekken verwijderen uit kleding

Lees ook Zo overleef je de sale zonder miskopen te doen Fashion. Je bent enthousiast aan het sprayen met je anti-transpirant deo en opeens verschijnt die gele vlek in je witte t-shirt. Een comfortabel, elegant, en stijlvol item in een warme kleur! Zowel natuurazijn als schoonmaakazijn zijn goede opties. Easy does it  bij deze tip: dep het sapje op de vlek.

  • Rondom de hals zijn 2 stroken bevestigd die als strik kunnen worden geknoopt.
  • Liu Jo.

En stel dat je - met deodorant bespoten - kledingstuk heel delicaat is, bestaan ook daar goede producten voor. Stap 1: Kies een wasmiddel dat bijvoorbeeld goed past bij de kleur en de stof die je wilt wassen!

Klik hier  om direct de tip van vandaag te beluisteren. Het klinkt in eerste instantie een beetje ongeloofwaardig, maar aspirines kunnen zweetvlekken echt verwijderen. Ammonia is namelijk erg ongezond om in te ademen.

1. Witte azijn

Door er wat zout op te strooien creëer je een scrub die je vervolgens inwrijft op de vlek. De combinatie van deodorant en zweet op het shirt komt dan niet voor, waardoor er geen vlekken ontstaan.

Citroen Een citroen kan je ook prima gebruiken om zweetvlekken te verwijderen.

Was daarna het item zoals je dat normaal ook zou doen. Dit kan je met een vijzeltje doen, maar de aspirine tussen twee eetlepels kapot drukken is ook een optie. Giet een beetje van het mengsel over de deodorant vlekken.

Vervolgens kun je het shirt in de wasmachine stoppen, eventueel samen met andere was! Stap 3: Laat de behandelde plek helemaal drogen.

Trek je favoriete kledingstuk zonder zorgen aan

Let op! Lengte vanaf de schouder bij maat 65 cm. Stap 1: Strooi wat baking soda in het kommetje en voeg er een beetje water aan toe. Baking soda Net als azijn, kan baking soda een reinigingsmiddel zijn. Claudia Sträter.

Bijvoorbeeld aan de binnenkant van een shirt of in de okselzone van je favoriete blouse. Voor het wassen kun je de zweetvlekken insprayen met een mengsel van water en azijn. Babydoekjes zijn top. De baking soda meng je met water zodat je een vaste substantie krijgt. Zo kun je ontdekken of het wel of niet een onnodige vlek oplevert.

Gebruik een sponsje of tandenborstel onze vader lied engels het mengsel goed in te wrijven. Summum Oranje. Be One.

Tips van Oma, witte deo vlekken uit zwarte kleding.

Verse deodorantvlekken behandelen

Stap 2: Doorweek de deodorantvlek met dit mengsel. Deze vlekken kun je gelukkig gemakkelijk verhelpen door het kledingstuk een paar uurtjes te laten weken in een emmer met koud water en wit schoonmaakazijn. Verse deodorantvlekken zijn dus heel gemakkelijk te verwijderen.

Een klein beetje afwasmiddel doet wonderen en laat de vlek zo verdwijnen. Citroen Een citroen kan je ook prima gebruiken om zweetvlekken te verwijderen.

Bij maat M is de trui 62 centimeter lang.