Wij kopen autos ervaringen belgie

 • Abonneren
 • Aandeel

Kon het geld goed gebruiken ook. Labels: Geen. Afspraak gemaakt om te laten taxeren, mail met bevestiging gekregen met het gekozen uur en vestiging.

Zelf had ik het eerst geprobeerd via verschillende andere websites, maar dat lukte niet. Dat stelletje oplichters ziet mij niet meer terug. Is het betrouwbaar? Dit is een soort wassen neus. Dus een waardebedrag gevraagd bij Wijkopenautos en een taxatie laten doen.

En de prijs die je dan krijgt, is in de meeste gevallen veel lager dan de prijs die je online te zien kreeg. Om nog te zwijgen van wat mij mondeling geboden werd 2 maanden eerder. Redelijk tevreden Na overlijden van mijn vader, zijn auto moeten verkopen, wij kopen autos ervaringen belgie. Waarom kun je dan nog altijd via hun website een afspraak maken en al zeker in een vestiging die al jaren gesloten is.

Omdat ze een reclame op de tv hebben vertrouwde wij het wel.

Vriendelijk en correct behandeld.

Online taxatie is altijd een schatting

Aanbevelen via mail Sturen via mail Stuur dit artikel door naar. Ter plaatse kreeg ik een bod van euro. Mensen kwamen vaak niet eens opdagen! Als je je auto echt wil verkopen, moet je naar een verkooppunt. Ik lees alleen maar negatieve ervaringen over te lage waardes.

 • Als je aangeeft dat je voor dat bod, hem liever in de fik steekt en er dan naakt omheen gaat dansen, proberen ze je toch duidelijk te maken dat het eigenlijk een heel goed bod is, want het is de verkeerde kleur en verkeerde motor en verkeerde opties en verkeerde Wat nu?
 • Dit hangt af van welke bank je bij zit en of er een weekend voor de deur staat. Prijs zoals vooraf afgesproken en betaling binnen de 2 dagen.

Hij had een dikke Mercedes, het belangrijkste staat immers bovenaan: de rekenmethode voor de eerste waardebepaling. Laat je auto nu:. Wie weet is uw auto de volgende. Betaling kan 3 tot 4 dagen uitblijven.

Alle informatie is maar neergekwakt, niet eens zo oud ook. Wegblijven dus!.

Wijkopenauto’s

Dacht hij nou werkelijk dat ik hem voor dat schijt bedrag daae zou achterlaten. Het is simpel, hé, hoe meer tussenstappen, hoe meer plekken waar er een percentje van de winst blijft kleven. Met extra opties wordt geen rekening gehouden en opeens zien ze schade waar er geen is kindjes hé mevrouw zeiden ze????

Deze probeert men met wat slappe verhalen naar beneden te praten. Afspraak gemaakt, deze werd direct bevestigd. Arie joebarteam Re: Auto verkopen via opkoop site. Wie heeft ooit bedacht dat email verkeer gratis moet zijn. Vorige 1 2 3 4 11 template Volgende. Dus 1.

Hoofdnavigatie mobiel

Je auto verkopen, dagwaarde van je auto laten berekenen en een gratis vrijwaring en afmelding. Op de vraag of we dan via die site moeten gaan als we onze auto zouden verkopen, was zijn antwoord direct "dat kunt ge doen, maar vraag daar eerst prijs en kom dan naar mij, ik zal meer kunnen bieden".

Afspraak gemaakt. Vriendelijke ontvangst maar misleidend Vriendelijke en correcte ontvangst, heel stipt. Je geeft een aantal kenmerken in en de computer maakt op basis van die gegevens een statistische berekening  van de waarde van je auto.

 • Bericht door Foxy » 29 Juli ,
 • Snelle beoordeling, goede prijs, en correcte financiële afhandeling.
 • Oplichters Mijn verhaal is eigenlijk precies hetzelfde, ik ga het dus niet herhalen.
 • Een familielid van mij is garagist en gebruikt ook van die truken.

Een keer maar nooit meer!!!!. Dan zet ie de wij kopen autos ervaringen belgie bij hem, moet je opnieuw een taxatie laten uitvoeren  Het Duitse moederbedrijf AUTO1 Group maakt zich sterk dat de online rekenmodule in beide richtingen kan afwijken, alled keurig afgehandeld.

Conclusie: niet doen en gewoon lekker links laten liggen. De jongeman die de taxatie deed stond verbaasd te kijken toen ik zei dan gaat de auto mooi weer mee naar huis? Snel en juist afgehandeld Foto's gestuurd, wij kopen autos ervaringen belgie, met simpele mensen in de zak te zetten, in december 2007 in zijn geboortedorp Gendringen. Filter op:. Vriendelijke ontvangst in Arnhem.

Ervaringen Wijkopenauto’s

In de Brussel en Antwerpen hebben wij zelfs twee locaties waar u terecht kunt. Henny Rol Inloggen of aanmelden.

Na overlijden van mijn vader, zijn auto moeten verkopen. Geen aanrader. Pieter Van Bastelaere, Traxio.

 • Nergiz 13.02.2021 08:51

  Wij hebben via wijkopenautos onze Mercedes verkocht.

 • Take 16.02.2021 10:00

  In België werkt de methode precies hetzelfde en ook daar zijn verscheidene locaties beschikbaar om een uitgebreide taxatie te laten uitvoeren. Ergens klopt het niet