Type laptop achterhalen hp

  • Abonneren
  • Aandeel

Vraag gerust! Druk op de toets F1 of selecteer Systeeminformatie in het opstartmenu.

Afhankelijk van de aantallen kan het 1 tot 3 jaar garantie aangeven. Selecteer het tabblad Mijn apparaten en selecteer de computer in de lijst met apparaten.

Als je hulp nodig hebt van een monteur is het handig als je dit nummer alvast hebt opgezocht. Tevens wordt er in dat geval aangegeven welke normen de adapters aan voldoen. Vaak is het wel korter en minder herkenbaar. HP laptop modelnummer vinden Het modelnummer van uw HP laptop is een uniek identificatienummer van uw laptop type. Dan kunt u via dit modelnummer snel en eenvoudig het juiste product in onze webshop vinden.

Welke functietoets dit is verschilt per laptop. Sommige fabrikanten zoals HP doen dit hoe herken je oorontsteking bij baby. Om deze te vinden kunt u het best eerst de laptop type laptop achterhalen hp. Typ msinfo32 in het venster van 'Uitvoeren'. U hebt dit nummer nodig voor onderhoud aan de notebook, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Zoeken gaat vaak makkelijker op kortere versies van het modelnummer zoals in dit geval G.

Door gebruik te maken van onze website, om de garantiestatus te bepalen of om samen te werken met HP Klantenondersteuning.

Leg je laptop ondersteboven en verwijder de accu.

Deze gegevens kun je doorgeven aan een helpdesk of reparateur, of je kunt het gebruiken om te zoeken naar drivers of componenten die specifiek geschikt zijn voor jouw laptop.

De modelnummers zijn altijd een serie gevolgd door weer een korte cijfer-nummercombinatie. Op deze manier weet u zeker dat wanneer u een vervangende laptop accu aanschaft met dit nummer, dat u dan de juiste accu heeft en dat deze compatibel met uw laptop zou moeten zijn. Gebruikersportaal Verras me! Onder de accu vindt u specificaties van de laptop en in veel gevallen ook het modelnummer, zoals DVed bij een HP Pavilion DV6 laptop.

Hierop vindt u het logo van Windows en een productcode die u kunt gebruiken wanneer u een nieuwe installatie van Windows gaat uitvoeren.

  • Onze Virtuele Agent is momenteel niet beschikbaar.
  • Het modelnummer van uw laptop is te vinden op een aantal verschillende plekken.

HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer, type laptop achterhalen hp. Doos van de laptop Heeft u geen bon of factuur meer van de laptop. Ja Nee? Alleen Dell Support heeft deze specifieke informatie dus is het niet handig om aan de hand hiervan onderdelen te zoeken. Als je het woord 'Product' niet ziet staan, zoek dan naar de kop 'Serial'.

De BIOS van uw laptop is het hardware-besturingssysteem dat direct wordt ingeladen op het moment dat u uw laptop aanzet. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden.

Selecteer uw merk laptop

De productnaam en het modelnummer worden weergegeven in het kader voor uw notebook. Druk op de aan-uit knop en druk vervolgens onmiddellijk op de Esc -toets tot er een opstartmenu wordt geopend. Hieronder ziet u een voorbeeld van deze standaard HP sticker: In dit voorbeeld gaat het om een laptop uit de HP Pavilion DV series met als modelnummer DVxx Het kan ook een zwarte sticker met lichtgrijze belettering zijn of zelfs geen sticker maar een vakje waarin de tekst direct op de onderzijde van de laptop is geprint.

Misschien heeft u wel de doos bewaard waar de laptop oorspronkelijk in zat. Hij heeft twee jaar ervaring met het schrijven en bewerken van artikelen over technologische onderwerpen, type laptop achterhalen hp.

U hebt mogelijk meer specifieke informatie nodig voor ondersteuning van uw product! Ja Nee. Keurmerken De keurmerken die in het accuvak te vinden zijn kunnen slaan op de laptop of op onderdelen van de laptop.

Voorbeeld van model sticker:

Typ msinfo32 in het venster van 'Uitvoeren'. Error: Javascript is in deze browser uitgeschakeld. Hulp bij zoeken. Leg je laptop ondersteboven en verwijder de accu. Aankoopbon, doos of bevestiging aankoop laptop Aankoopbon Vaak staat op de aankoopbon of factuur van de laptop het exacte typenummer van de laptop.

HP laptop modelnummer vinden Het modelnummer van uw HP laptop is een uniek identificatienummer van uw laptop type. Het partnummer van de laptop is vergelijkbaar met het modelnummer. HP Klantondersteuning? Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid, type laptop achterhalen hp.

Afbeelding : Labels op de voorkant of zijkant van oudere computers behuizingen voor andere modellen zien er anders uit. Het unieke nummer van uw laptop zelf is het serienummer. Indien u dit nummer gevonden heeft, kunt u gebruik maken van onze laptopnavigatie. De volgende nummers vindt u doorgaans op deze sticker: Modelnummer Serienummer Partnummer Service tag   Modelnummer Het modelnummer is het cbr theorie examen open vragen dat type laptop achterhalen hp nodig heeft.

Modelnummer vinden

Asus modelnummers zijn doorgaans korte letter-cijfer combinaties. Meestal is deze in het formaat 1y0y0y. Hulp nodig?

Asus Asus modelnummers zijn doorgaans korte letter-cijfer combinaties. Heeft u geen bon of factuur meer van de laptop. Onderop vindt u verschillende stickers.

  • Howard 20.11.2020 09:40

    Haal de adapter uit je laptop.

  • Willy 14.11.2020 17:51

    Er verschijnt een ondersteuningsinformatievenster dat een productnaam of productnummer toont. Tiếng Việt: Tìm số model của laptop HP.