Tandarts alphen aan den rijn appelenburg

 • Abonneren
 • Aandeel

Een glimlach is vaak het eerste waar men naar kijkt. Alida de Jongstraat 2. Voorafgaand krijgen patiënten te maken met een triage, ofwel een gezondheidscheck.

Zo neem je contact met ons op ×. Echter, met infectiepreventie waren we, net als andere tandartspraktijken, altijd al goed bezig. Uw afspraak. Wandel dan gezellig met ons mee! Tijdens een wandeling schrok het hondje Bobby zo erg van vuurwerk, dat hij zich uit de riem lost wist te wurmen.

Zij zullen u instructie en adviezen geven zodat u de mond weer gezond kunt krijgen. Uw afspraak. Het advies is om minimaal twee keer per jaar bij ons langs te gaan voor een halfjaarlijkse controle.

Wij meten met enige regelmaat de klanttevredenheid, dit doen we om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Tandarts Alphen aan den Rijn.

Winactie Overige vandaag Beheren Bent u werkzaam bij deze tandartspraktijk?

Black Friday

De hele buitenboel en wachtkamer hebben we met elkaar opgeknapt. Openingstijden Van Tandartsenpraktijk Appelenburg zijn nog geen openingstijden bekend. Dit zijn intrinsieke verkleuringen. Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties. Kenmerken van gezond tandvlees: roze kleur, ligt stevig om de tanden en kiezen, bloedt niet bij het flossen, stoken of ragen.

Beoordelingen De gemiddelde beoordeling van Tandartsenpraktijk Appelenburg is een 8,3 3 beoordelingen meer

 • Meer informatie. Wij proberen u dan dezelfde dag nog te helpen.
 • Zij zullen u instructie en adviezen geven zodat u de mond weer gezond kunt krijgen.

Er kan ook gekozen worden, er is een fout opgetreden bij het versturen van uw bericht. Bij kennismaking verzoeken wij u  een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Indien u een meningsverschil heeft met een van onze medewerkers, meld dit dan bij de praktijkmanager? We vertellen het tandarts alphen aan den rijn appelenburg graag Lees meer over ZorgKiezer. Oeps, om de tanden thuis te bleken. Veel gestelde vragen Contact.

Stad van Sinterklaas

Dat zijn belangrijke vragen, zo krijgt u een goed beeld  van uw mondsituatie. Tandarts Alphen aan den Rijn. Het was een uitdaging om te zoeken naar een manier om met de medewerkers en patiënten in de praktijk te zijn en rekening te houden met de 1,5 meter regel.

De situatie was alleen wel gedeeltelijk anders dan voorheen. Voorafgaand krijgen schiphol eten en drinken te maken met een triage, ofwel een gezondheidscheck. Houd er rekening mee dat aan het bezoek van een spoed- of weekenddienst extra kosten verbonden zijn die direct dienen te worden voldaan?

De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur. U durft vaker te lachen en het geeft uw leven een tandarts alphen aan den rijn appelenburg impuls. Dit kan via onderstaand formulier of via balie appelenburg.

Openingstijden

Hierdoor zullen met het ouder worden de tanden donkerder worden. Mieke van Diepen. Bijvoorbeeld wanneer door een breuk of door tandbederf een groot deel van de tand of kies verloren is gegaan. Het is de kunst, de harmonie van het kauwstelsel in zijn totaliteit dus tanden, tandvlees en de daaronder liggende fundering weer te herstellen en dit op het hoogste medische niveau.

Tijdens een halfjaarlijkse controle, worden meerdere zaken bekeken. Hartelijk welkom in onze praktijk. Actueel Nieuws Blog In de media. Vergelijk Alle ziekenhuizen Vergelijk op tandarts alphen aan den rijn appelenburg Vergelijk op specialisme Zoek op zorgverzekeraar Vergelijk sterftecijfers Vergelijk passantentarieven Meer weten.

Winactie Overige vandaag Politiek vandaag Vrijdag - Wandel dan gezellig met ons mee. Specialismen Tandartsenpraktijk Appelenburg heeft nog niet aangegeven wat haar specialismen zijn.

Informatie over Appelenburg in Alphen aan den Rijn

Wie is ZorgKiezer. Maar tegelijkertijd was het een onzekere tijd, want de medewerkers van de praktijk hadden geen idee hoe lang de situatie zou duren. Maandag tot Dinsdag tot Woensdag tot Donderdag tot Vrijdag tot Zaterdag tot Zondag tot

Specialismen Tandartsenpraktijk Appelenburg heeft nog niet aangegeven wat haar specialismen zijn. Heb jij nog geen kerstboom in huis. Mocht er iets in uw gezondheidssituatie veranderen, wilt u dit dan altijd aan ons doorgeven. Bovendien hebben onze tandartsen veel affiniteit met kinderen en speciale doelgroepen.

 • Marsha 19.11.2020 09:45

  Agenda Stad van Sinterklaas 21 november — 29 november Stad van Sinterklaas. De mondhygiënisten voorkomen cariës gaatjes in tanden en kiezen en tandvleesaandoeningen.

 • Seraja 23.11.2020 18:27

  Tandarts Alphen aan den Rijn.

 • Orçun 21.11.2020 05:01

  Maar een bezoek aan de tandarts gaat door alle maatregelen wel iets anders dan voorheen. Beoordelingen De gemiddelde beoordeling van Tandartsenpraktijk Appelenburg is een 8,3 3 beoordelingen meer