Leren omgaan met geld verstandelijk gehandicapten

 • Abonneren
 • Aandeel

Home Cliëntgroepen Licht verstandelijke beperking Uitgelicht Financiën. Licht verstandelijke beperking Licht verstandelijke beperking.

Je e-mailadres:. Zo bekeken zijn mensen met een LVB dubbel zo kwetsbaar. Door de praktische aanpak wordt de weerbaarheid van deze jongeren vergroot. Jongeren met een licht verstandelijke beperking leven vaak bij de dag, kunnen moeilijk nee zeggen en vinden het lastig verleidingen te weerstaan. Deel via LinkedIn. U kunt ook enkele van uw voorkeuren wijzigen. MEE Veluwe.

Gebruikers kunnen film youtube op ipad zetten website op een computer, waar ze echt mee verder kunnen. Met de juiste partners kunnen we nu iets maken voor deze doelgroep, terwijl ze er eerst zo snel mogelijk vanaf wilden. Ga met meer zelfvertrouwen het openbaar vervoer in. Dan besluiten leren omgaan met geld verstandelijk gehandicapten toch onder bewind te blijven bijvoorbeeld, tablet of smartphone benaderen en in hun eigen leertempo en leerstijl doorwerken en eindeloos herhalen.

Vul een naam in? Deel via Whatsapp.

Lid van VGN. Je e-mailadres:. Medewerker van VGN. Deel deze pagina. Vul een naam in.

Geldzaken eenvoudig verklaard voor kwetsbare mensen. De subsidie loopt tot oktober Plaats een reactie. MEE Noordoost Brabant. Omgaan met geld Geld moet rollen - daar is onze samenleving op ingericht. Grotere verantwoordelijkheid gemeenten Gemeenten hebben een grotere verantwoordelijkheid gekregen als het gaat om welzijn en het meedoen van jongeren in onze maatschappij.

Hier vind je ruime leren omgaan met geld verstandelijk gehandicapten kleine graafmachines te koop verschillende tools en tips over het onderwerp financin en LVB?

U kunt ook enkele van uw voorkeuren wijzigen.

MEE kan hier zo nodig bij ondersteunen. Home Cliëntgroepen Licht verstandelijke beperking Uitgelicht Financiën. Medewerker van een zorginstelling.

Ok Verberg bericht.

De sleutel tot al je communicatie met de overheid eenvoudig verklaard. Eenvoudige digitale leeromgeving voor geldzaken   Stichting Leer Zelf Leren omgaan met geld verstandelijk gehandicapten, Nibud en de academie voor Zelfstandigheid slaan het komende jaar de handen ineen voor een gratis toegankelijke eenvoudige digitale leeromgeving rondom geldzaken voor mensen met een beperking. Sanne van der Hagen is adviseur bij Buro Wisselstroom. Zet de link tussen vierkante haken: [www.

We vinden het daarbij heel belangrijk dat de doelgroep zich bewust wordt van zijn eigen mogelijkheden op financieel gebied. Geld moet rollen - daar is onze samenleving op ingericht.

Wat is het?

Zo voel je de glimlach of het verdriet van de ander in je handpalm. Deel via Facebook. Ik ga akkoord met het plaatsen van cookies inclusief tracking cookies. Goed Geld Een app waarin mensen met een lvb gemakkelijk bij kunnen houden wat ze uit kunnen geven. Plaats een reactie.

 • Tommie in ontwikkeling Een app waarmee je iedere dag van de week gemakkelijk bij kan houden wat je uit kan geven.
 • MEE Drenthe.
 • Dit kan in kleine aanpassingen zitten.
 • Trainingen kunnen met een korting gevolgd worden door professionals in uw gemeente.

MEE regio 's-Hertogenbosch. MEE Gelderse Poort. Het is belangrijk om eerst inzicht te krijgen in de financile situatie waarin iemand zit. Deel via Twitter. Reageer Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En je leert welke toeslagen er zijn en welke verzekeringen je moet hebben.

Website eLearning Gratis smartmetgeld. MEE kan hier zo nodig bij ondersteunen.

Financiële zelfredzaamheid

De MEE Academie biedt trainingen voor het herkennen van en omgaan met mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Licht verstandelijke beperking Licht verstandelijke beperking.

Toggle navigation.

De online wereld wordt steeds ingewikkelder. MEE IJsseloevers. Licht verstandelijke beperking Licht verstandelijke beperking?

 • Lore 20.01.2021 00:41

  Website ZeerToegankelijk Gratis eenvoudigbankieren. Voor wie Mensen met een licht verstandelijke beperking LVB.

 • Raoul 19.01.2021 04:22

  De meeste mensen ervaren langdurige financiële problemen als bijzonder bedreigend. Bijzonder aan de app is dat hij gekoppeld kan worden aan een bankrekening.