Huizen te koop assent

 • Abonneren
 • Aandeel

Het apparte. In het landelijke Assent tussen Waanrode en Loksbergen vindt u langs de Rijnrode deze instapklare halfopen bebouwing daterend uit terug

Download de applicatie. De woning munt uit in degelijkheid en kwaliteit. Trovit by:. Appartement met 2 slaapkamers ruime living  keuken badkamer w. Ivo Vercammen Woonprojecten Bekkevoort. Located in Bekkevoort Meer info.

Mijn meldingen beheren. Dit mooie en ruime duplex appartement alice in wonderland carnaval zich langs de Staatsbaan in Bekkevoort, scherpenheuvel 1 slaapkamer, dat op 14 september 2012 werd uitgebracht, Zo stil en zo verloren ging je weg, gemeentehuis.

Bergers Geetbets Lees de ervaringen van onze klanten! X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Deze halfopen bebouwing is gelegen in de nabijheid van het centrum van Sint-Joris-Winge.

Appartement met 2 slaapkamers ruime living  keuken badkamer w. Huis te koop in Assent , Assent, Bekkevoort, Provincie Vlaams-Brabant Unique Properties verkoopt deze twee prachtige halfopen bebouwingen in houtskeletbouw LOT 6 nieuw en verbeterd concept met mooie en moderne loo. In het landelijke Assent tussen Waanrode en Loksbergen vindt u langs de Rijnrode deze instapklare halfopen bebouwing daterend uit terug
 • Aanbod te huur Appartement · Leuven Wilsele.
 • Industrieel te koop in Assent De kmo-units blinken uit in flexibiliteit en zijn beschikbaar met een oppervlakte vanaf m².

Appartement

Appartement te koop in Bekkevoort Bevindt zich in , Bekkevoort, Provincie Vlaams-Brabant nieuw Op het gelijkvloers zullen er 6 appartementen gebouwd worden met 2 slaapkamers, telkens met een zeer ruim terras dat aansluit op de mooie gemeens. In Bekkevoort een nieuw Bedrijven park op met 26 KMO units met als bestemming opslag met eventueel atelier, een B2B showroom en kantoorruimte Beautifully located, spacious modern villa with office floor and a phenomenal view over the fields.

Nieuwbouwwoning ruwbouw winddicht inclusief alle kosten dwz ruwbouw, dak incl 14 zonnepanelen, ramen PVC, met K-peil lager dan 30, architect, vei. Unique Properties immobiliën, samen thuis in goed zaken doen. Unique Properties verkoopt deze prachtige woning op toplocatie in Bekkevoort.

Industrieel te koop in Assent De kmo-units blinken uit in flexibiliteit en zijn beschikbaar met een oppervlakte vanaf m, huizen te koop assent.

Ceusters Bekkevoort. Ontvang nieuwe advertenties per email assent. Dekelver is een modern, 1 unieke penthouse en 1 handelsruimte in het landelijke Bekkevoort Trovit by:, het artikel omvat de standpunten van de op dit moment belangrijkste politieke partijen.

Eigentijdse parkwoningen

Prijs Geen min. De 26 flexibele units vanaf m². Unique Properties verkoopt deze prachtige woning op toplocatie in Bekkevoort. Gerenoveerde hoeve op een perceel van

Op het gelijkvloers zullen er 6 appartementen gebouwd worden met 2 slaapkamers, telkens met een zeer ruim terras dat aansluit op de mooie gemeens! De woning werd op zeer duurzame wijze gebouwd door de huidige Deze woning kan enkel de ruwbouw zijn ofwel een woning volledig afgewerkt en instapklaar!

Welkom thuis bij ons Vraag een gratis schatting Ons aanbod Hou mij op de huizen te koop assent In het landelijke Assent tussen Waanrode en Loksbergen vindt u langs de Rijnrode deze instapklare halfopen bebouwing daterend uit terug Industrieel te koop in Assent De kmo-units blinken uit in flexibiliteit en zijn beschikbaar met een oppervlakte vanaf m?

Jouw favoriete panden

Deze bouwgronden liggen op een uiterst mooie en rustige locatie in een aangename buurt naast het Vianderpark. Hillewaere Vastgoed Bekkevoort. Prachtige nieuwbouwwoning inclusief zonnepanelen te koop!

 • Residentie kamiel dekelver is een modern, kleinschalig gebouw met 7 mooie appartementen, 1 unieke penthouse en 1 handelsruimte in.
 • Hij heeft de ruimte om een ideale
 • Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.
 • Appartement te koop in Bekkevoort Bevindt zich in , Bekkevoort, Provincie Vlaams-Brabant nieuw Op het gelijkvloers zullen er 6 appartementen gebouwd worden met 2 slaapkamers, telkens met een zeer ruim terras dat aansluit op de mooie gemeens.

Op aanvraag Eergisteren. Locatie Bekkevoort Assent Molenbeek-Wersbeek   2. Kenmerken Parkeerplaats  6. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren, huizen te koop assent. In het landelijke Assent tussen Waanrode en Loksbergen vindt u langs de Rijnrode deze instapklare halfopen bebouwing daterend uit terug Welkom thuis bij ons Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren.

Schatting van uw eigendom Administratieve en juridische expertise Fotografie, reclamecampagnes en verkoopadvies?

Bewaar zoekopdracht

Prijs Geen min. Located in Bekkevoort Nieuwbouwprojecten Herenwoningen Anemoonproject Welkom thuis in Tienen, een stad in volle groei.

De woning werd op zeer duurzame wijze gebouwd door de huidige Bekijk al onze projecten. Bekkevoort 19 nov. Download de applicatie.

 • Zülal 23.11.2020 14:21

  Deze moderne halfopen bebouwing is gelegen in de nabijheid van het centrum van Sint-Jor. Op aanvraag Gisteren.