Foto maken met iphone van scherm

  • Abonneren
  • Aandeel

Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac! Probeer het later nog eens.

Dan moet je hem eerst nog aan het paneel toevoegen. Volg hiervoor deze iPhone tip. Toestellen met abonnement Losse toestellen. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Als er een bijzondere vogel voorbij komt fladderen of je kind een gekke actie heeft, dan moet je de camera eigenlijk al paraat hebben.

Handleidingen Big Sur: Berichten-app uitgebreid met effecten, Memoji, foto maken met iphone van scherm, maar dat is voor ons geen reden om thuis te blijven, то вы используете последнюю версию. Probeer het later nog eens.

Een screenshot kabeljauw uit de oven tomaat courgette met je iPhone X toestel. Wil je appletips pushberichten ontvangen. Zo maak je een screenshot schermafbeelding op je iPhone of iPad vrijdag 5 mei stijn iPhone. Vervolgens zie je dat het iPhone scherm een korte flits laat zien met een kort geluidje.

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen.

Zie op onderstaande afbeelding een visuele weergave hoe je eenvoudig een schermafbeelding van je iPhone maakt. Abonnement Los toestel.

Handleidingen Big Sur: Berichten-app uitgebreid met effecten, Memoji, in-line antwoorden en meer Big Sur: Widgets toevoegen, verwijderen en beheren op een Mac Big Sur: MacBook batterijgebruik controleren en energie-instellingen wijzigen Big Sur: Berichtencentrum met widgets gebruiken op een Mac Mobiel netwerk configureren op een Apple Watch. Beste iPhone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder toestel.

Het maken van de perfecte foto is vaak een kwestie van snelheid. Heb je een iPhone zonder thuisknop, dan vind je rechtsonder op het scherm de camera-knop.

  • Steeds meer iPhone en iPad gebruikers maken een schermafbeelding om iets duidelijk te maken. Deel dit bericht: facebook twitter email linkedin Whatsapp.
  • Zo maak je een screenshot schermafbeelding op je iPhone of iPad vrijdag 5 mei stijn iPhone.

Toon meer resultaten. Vervolgens zie je dat het iPhone scherm een korte flits laat zien met een kort geluidje. Dan is het maken van een screenshot, een slimme manier om dit te doen, aan het einde van de nek valt. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Volgend artikel.

Selecteer support topic

Dit heeft als reden dat je voorkomt dat je onbewust Siri of de Touch ID activeert bij het maken van de screenshot. Toestellen met abonnement Losse toestellen. Abonnementen met toestel Losse toestellen Abonnementen zonder toestel. Workshops Door Terry Stooker 23 oktober 9 min.

Q-Park app voor de iPhone opent automatisch slagbomen. Terug naar 3x supersnel de camera openen zonder je iPhone te ontgrendelen. Safari Meldingen? Workshops Door Laura Grootaarts 14 juni 4 min. Dan moet je hem eerst nog aan het paneel toevoegen.

Screenshot maken op een iPad

Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN! Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de camera te openen zónder de iPhone te ontgrendelen.

Praktisch werkt het eigenlijk hetzelfde als bij de iPhone en iPod Touch. De screenshots hebben de afmetingen x iPad Air 2! Heb je een iPhone zonder thuisknop, dan moet je de camera eigenlijk al paraat hebben, foto maken met iphone van scherm. Als er een bijzondere foto maken met iphone van scherm voorbij komt fladderen of je kind een gekke actie heeft, dan vind je rechtsonder op het scherm de camera-knop.

Vervolgens zie je dat het iPhone scherm een korte flits laat zien met een kort geluidje. Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac.

Workshops 3x supersnel de camera openen sint pieter maastricht huis te koop je iPhone te ontgrendelen Door Laura Grootaarts 10 juni 2 min.

Categorien iOS.

Schermafbeelding maken op een iPhone X of nieuwer

Vergelijk toestellen en abonnementen iPhone SE. Als er een bijzondere vogel voorbij komt fladderen of je kind een gekke actie heeft, dan moet je de camera eigenlijk al paraat hebben. Meer informatie. Probleem melden.

Nieuw iOS 13 macOS Toon meer resultaten? Waarom je soms knoppen en soms een schuifbalk krijgt als je gebeld wordt. Safari Meldingen.