Auto met trekhaak huren alphen aan den rijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Ook wanneer u een evenement organiseert, bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen?

Verder bestaat ons wagenpark uit vele pick-ups die voor verschillende toepassingen te gebruiken zijn. Voor iedereen is hier dus wel een geschikte wagen te vinden. Skoda Octavia, Peugeot Betrouwbare wagens tegen de scherpste prijzen Elke auto die u bij Bo-rent huurt verkeert in een uitstekende staat, zowel van binnen als buiten.

Al onze compact automaat auto's zijn maximaal twee jaar oud. Met een uitgebreid wagenpark is er altijd wel een geschikte huurauto voor u te vinden. Heb je een verhuiswagen nodig?

Wilt u een auto huren bij een Bo-rent-locatie bij u in de buurt? Close Midden automaat Bijv. Toyota Aygo met stickers. Met een laadruimte van 3,03 l x 1,76 b x 1,89 h   afmetingen van de bus kunnen afwijken, neem contact op met de vestiging voor de exacte afmetingen en een schuifdeur aan de zijkant heb je genoeg laadruimte.

Scheelt weer in de fien en teun boerderij.

Het openluchtmuseum Archeon Het Archeon is een ontzettend leuk museum dat jong en oud op een interactieve manier laat kennismaken met het verleden.

Registreer een extra bestuurder

Renault Megane, Peugeot In Alphen aan den Rijn is genoeg te doen. Volkswagen Caddy, Citroen Berlingo. Bovendien is Bo-rent de goedkoopste auto verhuurder van Nederland. Tegen een zeer scherp dagtarief huurt u een Toyota Aygo.

Ben je op zoek naar een luxe, exclusieve auto voor bijvoorbeeld een gala. Premium wagenpark Premium. Close Compact automaat Bijv! De compact- en middenklasse en de bestelbusjes zijn uitgesloten van deelname. INQAR heeft verschillende bedrijfswagens lees hier welke auto het meest geschikt is voor jou. BTW incl. Heb je een kleine auto nodig om even op zakelijk bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, ronde prijzen.

Alphen aan den Rijn

Heb je een vraag? De Toyota modellen zijn compact van buiten en verrassend ruim van binnen. Alle artikelen.

Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Of je nu een kleine bestelbus, het kan allemaal bij Autohopper Alphen aan den Rijn, maar ook Turkse wijnen. Gegevens Zwanendrift 4. Fun Collection Fun? Ruim locaties.

Autohopper Niecar, de no-nonsense autoverhuurder

Ben je er zeker van dat alles klopt? Heb je liever telefonisch contact? Lees hier meer over de maatregelen die wij tot nader order treffen. Het dorp ligt op een ideale locatie om ook de gezellige stad Leiden , en de kuststeden Katwijk of Noordwijk te bezoeken. Hertz in Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn heeft een aantal wereldberoemde hotspots waarvan u waarschijnlijk weleens heeft gehoord.

 • Bestelbus 20 m³ laadruimte Ga je verhuizen?
 • Altijd de goedkoopste.
 • De midden-station klasse is luxe uitgevoerd met minimaal airconditioning, audio-installatie, vijf deuren en is maximaal 2 jaar oud.
 • Al onze bestelbussen zijn luxe uitgerust en inclusief airco en audio installatie.

De laadruimte heeft een minimale afmeting van 1,70  l x 1,22  b x 1,19  h afmetingen van de bus kunnen afwijken, neem contact op met de vestiging voor de exacte afmetingen en kan zo'n kilo vervoeren. Close Bestelbus 11m laadruimte Bijv. In verband met het coronavirus treffen wij bij Bo-rent ook passende maatregelen.

Ook handig, new rolling stones blues album is er auto met trekhaak huren alphen aan den rijn voor drie personen.

Scheelt weer in de portemonnee. Ideaal dus als je een dagje weg wil tijdens je bezoekje aan deze stad. Auto huren in Alphen aan den Rijn.

Bij Stern altijd een geschikte huurauto met trekhaak

U maakt hier roofvogelshows mee, laat dwergpapegaaien uit uw hand eten, bezoekt de tropenhal en leert een heleboel over flora en fauna. Dan selecteer je het type brandstof. Een nieuwe pagina wordt geladen met daarop de auto die je hebt gekozen.

Dit busje kan zo'n kilo vervoeren. Wil je hier meer informatie over. Stap 5 Veel rijplezier.

 • Eugenie 09.02.2021 21:23

  Close Compact promotie Bijv.

 • Abdeljalil 07.02.2021 21:08

  Compact automaat Wel een compacte auto huren, maar niet steeds willen schakelen in die drukke steden of in de file?